RX 6500 SÜREKLİ ÇÖKÜYOR

Sektor

80+
Reaksiyon skoru
76
ARKADAŞLAR RX 6500 EKRAN KARITM VAR 10 DK DA BİR GÖRÜNTÜ GİDİYOR VE PC Yİ YENİDEN BAŞLATMAK ZORUNDA KALIYOURM HER ŞEYİ DENEDİM DRİVERİ AMD CLEANUP UTİLİTY İLE GÜVENLİ MODDA DRİVER SİLİP SONRA TEKRAR YÜKLDEİM AMA YİNEDE OLMADI C STATEYİ KAPATTIM HIZLI BAŞLATI KAPATTIM FAST BOOTU KAPATTIM YİNEDE DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK NAPICAM DELİRMEK ÜZEREYİM

rx6500 sorunlu bir kart zaten piyasada pek yok amd destek ile bi görüş istersen yazılımsal olabilir

ARKADAŞLAR RX 6500 EKRAN KARITM VAR 10 DK DA BİR GÖRÜNTÜ GİDİYOR VE PC Yİ YENİDEN BAŞLATMAK ZORUNDA KALIYOURM HER ŞEYİ DENEDİM DRİVERİ AMD CLEANUP UTİLİTY İLE GÜVENLİ MODDA DRİVER SİLİP SONRA TEKRAR YÜKLDEİM AMA YİNEDE OLMADI C STATEYİ KAPATTIM HIZLI BAŞLATI KAPATTIM FAST BOOTU KAPATTIM YİNEDE DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK NAPICAM DELİRMEK ÜZEREYİM
Sadece oyunda mı gidiyor boşta da oluyor mu?

boştada gidiyor 2 dakika önce bile gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

drievri kaldırdım şu anda pc çökmedi microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı ile duruyorum neden böyle oluyo anlamıyorum
Eski sürüm driver dene

bende bu kartı kullanıyorum
şuan bu sürümü kullanıyom hata veya çökme sorunu yaşamadım

1691955671793.png

Ekran Görüntüsü (164).png

şöyle bir hata vermişti

bende onu kullanıyorum ve delirmek üzereyim

bir anda başladı crack vs yüklemedim
kablonda veya monitöründe sıkıntı olabilir mi ?
Dönüştürücü kullanıyorsan ondan olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,363
Üyeler
186,326
Son üye
amirukan
Geri