AMD_islemci
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 111
PC için yuzu Emülatör indirdim ama oyunları nerden indirebilirim
Bu Nintendo Swich oyunları içinBn gameloop kullanıyorum o çok iyi her oyuna ayrı grafik ayarları yapabiliyorsun
O konuda bilgim yok maalesefBu Nintendo Swich oyunları için
Bende tamamen işlevsiz gameloop pubg mobile için hiç bir ayar işe yaramıyor.Bn gameloop kullanıyorum o çok iyi her oyuna ayrı grafik ayarları yapabiliyorsun
Söylersek ban yeriz maalesef.PC için yuzu Emülatör indirdim ama oyunları nerden indirebilirim
Nasil söyleyebilirsin kodlayarak yazSöylersek ban yeriz maalesef.
Bn gameloop pubg mobile oynuyorum o ayar kusmini en yüksek yapıyorum HD 90 var qhd bide gameloop tan uygulama indirip bı dosya atıyorum onunla uhd90fps oluyor bide dokunma hassasiyetini açınca 120 ye çıkıyorBende tamamen işlevsiz gameloop PUBG mobile için hiç bir ayar işe yaramıyor.
Hocam video var mı 2k monitörle 720pde 60fps oynayabiliyorum yardımınız dokunabilir miBn gameloop PUBG mobile oynuyorum o ayar kusmini en yüksek yapıyorum HD 90 var qhd bide gameloop tan uygulama indirip bı dosya atıyorum onunla uhd90fps oluyor bide dokunma hassasiyetini açınca 120 ye çıkıyor
PC ozellikleriniz r5 2600/rx580 civarı yada üstümüHocam video var mı 2k monitörle 720pde 60fps oynayabiliyorum yardımınız dokunabilir mi
Ryzen 5 5600x ve rx 6800 varPC ozellikleriniz r5 2600/rx580 civarı yada üstümü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun orda bu nu gösteriyor
Hocam eziyet cekmissiniz bu zamana kadar o PC ile 720p oynamak valla kötü olmuş bn biraz dan link atarımRyzen 5 5600x ve rx 6800 var
Vallaha öyle olduHocam eziyet cekmissiniz bu zamana kadar o PC ile 720p oynamak valla kötü olmuş bn biraz dan link atarım