galatasaray- Trabzonspor maçının kazananı kim olur?

Fabrizio Romano

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
20,743
Akşam rekabete dayanan bir maç var. Elbette bir derbi değil ama en nihayetinde ülke genelinde rekabete dayanan bir mücadele var. Skor tahminleriniz nelerdir?
Benim tahminim bu eksikliklerle Trabzonspor 1-2 şansa alacaktır ya da galatasaray 2-0, 4-1 filan alacaktır.

Akşam rekabete dayanan bir maç var. Elbette bir derbi değil ama en nihayetinde ülke genelinde rekabete dayanan bir mücadele var. Skor tahminleriniz nelerdir?
Benim tahminim bu eksikliklerle Trabzonspor 1-2 şansa alacaktır ya da galatasaray 2-0, 4-1 filan alacaktır.
trabzon 2-1 şansa mı alacak 😂🤣 aynen şuan aldı

İlk yarı X
ilk yarı 1.5 alt
en çok gol 2.yarı olur
iddia oynayacaksınız ben bu maça oynamam şahsen galatasraı 1 -2 maç daha izlemem lazım

skor tahminim 2.yarı 1-0 biri alır ama kim alır bilemiyorum kayserispor maçındki gibi oynarsa gs trabzon alır ama galatasara iç sahada taraftar artısı var torreira ilk 11 de olursa bide gs nin alması muhtemel torreira gs nin en önemli parçalarından biri

CİMBOM GALATASARAY, GALATASARAY ŞAMPİYON
CİMBOM GALATASARAY, ŞAMPİYONUM CİMBOMUM.

İcardı yapar bişiler.

Berkanla çıkmazsa rahatız, tabi Barış ve Keremin akıl tutulması olayılarıda var
kerem her zamanki gibi sezon başları kafası dağınık tahminimi yazdım ama içimden geçen trabzon galibiyeti fenerbahçeliyim :D Süperlig de böyle avrupa da bütün türk takımları desteklerim

Galatasaray 2 Trabzonspor 1 gibi bir sonuç olur (Bence)

3-1 GS

kerem her zamanki gibi sezon başları kafası dağınık tahminimi yazdım ama içimden geçen trabzon galibiyeti fenerbahçeliyim :D Süperlig de böyle avrupa da bütün türk takımları desteklerim
Bende aynı şekil, avrupa olunca herkese destek, olması gereken.

İki takımda kötü şu aralar ancak galatasaray alır diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,217
Üyeler
183,246
Son üye
klokJ
Geri