galatasaray- Trabzonspor maçının kazananı kim olur?

Gs alır onu biliyorum. Ts nin kadrosu aşırı leş ama fizik gücü cidden çok fazla. Rahat bir maç olmayacak gs için

trabzon 2-1 şansa mı alacak 😂🤣 aynen şuan aldı
Sen niye bu kadar kaprislisin ya? Sende feci derecede eziklik psikolojisi var şu sıralar. Bu futbol, maç kilitlenir birisi 90'da atar kazanır. Bu kadar düşünme yönünde dar olma gs aleyhinde her yorumda çıldırıyorsun maşallah.

Akşam rekabete dayanan bir maç var. Elbette bir derbi değil ama en nihayetinde ülke genelinde rekabete dayanan bir mücadele var. Skor tahminleriniz nelerdir?
Benim tahminim bu eksikliklerle Trabzonspor 1-2 şansa alacaktır ya da galatasaray 2-0, 4-1 filan alacaktır.
Gs alır ama fark açamaz gibime geliyor bakalım ama şunu diyim ts alırsa büyük fiyasko olur

Akşam rekabete dayanan bir maç var. Elbette bir derbi değil ama en nihayetinde ülke genelinde rekabete dayanan bir mücadele var. Skor tahminleriniz nelerdir?
Benim tahminim bu eksikliklerle Trabzonspor 1-2 şansa alacaktır ya da galatasaray 2-0, 4-1 filan alacaktır.
2-0 ts alır ez win

Fanatik Galatasaraylıyım. Bence Galatasaray alır.

gs 2-0 kazanır...:LOL:

Geri