Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1

Mesut Yılmaz - Vikipedi
knk profilinde ki adam kim tanıdık geldi sanki
knk profilinde ki adam kim tanıdık geldi sanki
Mesut Yılmaz hocam.knk profilinde ki adam kim tanıdık geldi sanki
Sen niye bu kadar kaprislisin ya? Sende feci derecede eziklik psikolojisi var şu sıralar. Bu futbol, maç kilitlenir birisi 90'da atar kazanır. Bu kadar düşünme yönünde dar olma gs aleyhinde her yorumda çıldırıyorsun maşallah.trabzon 2-1 şansa mı alacakaynen şuan aldı
Gs alır ama fark açamaz gibime geliyor bakalım ama şunu diyim ts alırsa büyük fiyasko olurAkşam rekabete dayanan bir maç var. Elbette bir derbi değil ama en nihayetinde ülke genelinde rekabete dayanan bir mücadele var. Skor tahminleriniz nelerdir?
Benim tahminim bu eksikliklerle Trabzonspor 1-2 şansa alacaktır ya da galatasaray 2-0, 4-1 filan alacaktır.
2-0 ts alır ez winAkşam rekabete dayanan bir maç var. Elbette bir derbi değil ama en nihayetinde ülke genelinde rekabete dayanan bir mücadele var. Skor tahminleriniz nelerdir?
Benim tahminim bu eksikliklerle Trabzonspor 1-2 şansa alacaktır ya da galatasaray 2-0, 4-1 filan alacaktır.
bak şuan aldı2-0 ts alır ez win
fb maçı söyle tersi oynayım bari iddaa için2-0 ts alır ez win
gs 2-0 kazanır...Akşam rekabete dayanan bir maç var. Elbette bir derbi değil ama en nihayetinde ülke genelinde rekabete dayanan bir mücadele var. Skor tahminleriniz nelerdir?
belli oluyo kankaFanatik Galatasaraylıyım. Bence Galatasaray alır.
aldı zaten bollum ez winbak şuan aldı
xDfb maçı söyle tersi oynayım bari iddaa için