Hangi SSD'yi almalıyım?

BediS

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar, SSD almayı planlıyorum sistemim;
Ekran kartı: AMD Readon RX550 2GB
İşlemci: Intel Pentium G630
RAM: 4GB 533.2 mhz (+8GB daha alıp 12GB yapmayı planlıyorum RAM önerisi de bekliyorum)
Anakart: ASUS p8h61-m lx3 plus r2.0
İşletim Sistemi: Windows 7
SSD ve RAM almamda ki amaç işletim sistemini Windows 10 yapmak uygun fiyatlı önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

RAM: 4GB 533.2 mhz (+8GB daha alıp 12GB yapmayı planlıyorum RAM önerisi de bekliyorum)
SSD ve RAM almamda ki amaç işletim sistemini Windows 10 yapmak uygun fiyatlı önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Toplam bütçe ne kadar? Bir de bütçe çok az değilse şu işlemciye de bir el at G630 ne yav 😀

RAM 1066MHz mi bu arada emin misin?

Toplam bütçe ne kadar? Bir de bütçe çok az değilse şu işlemciye de bir el at G630 ne yav 😀

RAM 1066MHz mi bu arada emin misin?
bütçe şu an için işlemci için yeterli değil dostum ram 533.2 mhz

1692742713681.png

DDR3 1066MHz CL7 bellek alacaksın o zaman. Orada yarısı gözükür normaldir. İkinci elden en ucuz bu değerdeki 8GB belleği alsan yeter.

SSD için bütçe lazım?
1000TL maks. ve ayrıca anakart SSD destekliyor mu?

1000TL maks. ve ayrıca anakart SSD destekliyor mu?
Şöyle ucuz bir şey al yeter bu sisteme fazlası gereksiz olur.

Ve 1000TL verirrim diyorsan da kalan 500TL ile şu işlemciyi İ5 ile falan değiştir cidden 😅

Şöyle ucuz bir şey al yeter bu sisteme fazlası gereksiz olur.

Ve 1000TL verirrim diyorsan da kalan 500TL ile şu işlemciyi İ5 ile falan değiştir cidden 😅
bu markayı hiç duymadım, sağlam mıdır?

240gb yeterse nintenso alabilirsin ben kullanıyorum memnunum

Yeterli olur, bu tip sistemlerde bundan daha kötüsünü de kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım gayet iyi çalışıyorlar.
bugüne kadar herhangi şekilde ne sata ne m2.0 ssd kullanmadım aralarında ki fark nedir?

M2 daha hızlı oluyor ama senin anakarta olmaz sen mecburen SATA alacaksın.
tamamdır teşekkür ederim iyi geceler dilerim <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDR3 1066MHz CL7 bellek alacaksın o zaman. Orada yarısı gözükür normaldir. İkinci elden en ucuz bu değerdeki 8GB belleği alsan yeter.

SSD için bütçe lazım?
ikinci el almayı düşünmüyorum. Sıfır şekilde böyle bir ram bulmam mümkün mü biraz göz gezdirdim fakat denk gelemedim. daha yüksek mhz'de bir ram alırsam problem olur mu?

Son düzenleme:
Geri