Mehmet123223
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 86
Valodan çok sıkıldım cs 2 için seçkin alınır mı
Alınır pazar banı yoksa parasını kasalarla karşılıyor zaten.Valodan çok sıkıldım cs 2 için seçkin alınır mı
Valorandan sıkıldığı için seçkin alan ilk defa görüyorum garip (!) Hocam almak size kalmışValodan çok sıkıldım cs 2 için seçkin alınır mı
skin değil hocam seçkin bende olmadığından seçkin alıp oynamak istiyorumValorandan sıkıldığı için skin alan ilk defa görüyorum garip (!) Hocam almak size kalmış
saolun hocamAlınır pazar banı yoksa parasını kasalarla karşılıyor zaten.
Dünyanın en mantıklı kararını veriyorsun. Tabi ki seçkin alınır. Her Çarşamba 2-3 maç atıp 2-3 ayda parasını çıkartırsın.Valodan çok sıkıldım cs 2 için seçkin alınır mı
teşekkürler alıcamDünyanın en mantıklı kararını veriyorsun. Tabi ki çekin alınır. Her Çarşamba 2-3 maç atıp 2-3 ayda parasını çıkartırsın.
Valodan çok sıkıldım cs 2 için seçkin alınır mı
hocam düzelttim kusura bakmayon yanlış yazmışımskin değil hocam seçkin bende olmadığından seçkin alıp oynamak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
saolun hocam
Level atlayınca hep kasa vermiyo ki sprey verirse nolcak :dDünyanın en mantıklı kararını veriyorsun. Tabi ki seçkin alınır. Her Çarşamba 2-3 maç atıp 2-3 ayda parasını çıkartırsın.
cs 2 kimlere cıkıyo nasıl cıkıyo basvurusu falan var mıValodan çok sıkıldım cs 2 için seçkin alınır mı
1 kasa garanti veriyor.Level atlayınca hep kasa vermiyo ki sprey verirse nolcak :d
Alınır.Valodan çok sıkıldım cs 2 için seçkin alınır mı
Her gün değil çarşamba günleri yeterli. Çarşamba günleri droplar yenilenir. 2-3 maçta çok rahat seviye atlanıyor. Seviye atladığın an garanti 1 kasa yanına da skin, grafiti rastgele veriyor.hocam ben de seçkin almayı düşünüyorum ama şu an çok pahalı geliyor bana parasını çıkartırmıyım her gün 1-2 saat oynuyorum