cod serisini izlemelimiyim ?

samet135

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
617
Yıllardır pc toplamayı hayal ediyordum nasip oldu. Pc toplayınca oynarım izlemiyim dediğim oyunların çoğu çok pahalı ve korsanda yok. Cod mw serisini çok istiyordum oynamak ama korsanda yok orijinalide çok pahalı. Sizce izlemelimiyim yoksa kırılmasınımı bekliyim. Korsan yüzünden linçlemeyin bütçemin yettiği oyunları orijinal alıyorum.

Yıllardır pc toplamayı hayal ediyordum nasip oldu. Pc toplayınca oynarım izlemiyim dediğim oyunların çoğu çok pahalı ve korsanda yok. Cod mw serisini çok istiyordum oynamak ama korsanda yok orijinalide çok pahalı. Sizce izlemelimiyim yoksa kırılmasınımı bekliyim. Korsan yüzünden linçlemeyin bütçemin yettiği oyunları orijinal alıyorum.
Yeni cod oyunları kırılmaz

codun son oyunları online olduğu için internet bağlantısı istiyor
internet bağlantısı istediği içinde kırılması imkansız gibi bişey
ilerde yeni bi yol bulunursa bilemem

Paran yoksa izle aramızda kalsın mw3 de gulag dan makarovu kurtarıcaklar
lan lan spoiler verme ofhosdhf
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

codun son oyunları online olduğu için internet bağlantısı istiyor
internet bağlantısı istediği içinde kırılması imkansız gibi bişey
ilerde yeni bi yol bulunursa bilemem
evet hocam izleyeceğim büyük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR