Puff nereden alabilirim

hocam bir sorum olucak sana bende 10k vozol aldım geçen gün ilk qr kod okuttuğumda yeşil bir tik yandı ürününüz orjinaldır yazdı 2 inci 3 üncü sorgulamada yeşil tık gitti
hocam vallaha hiç bilmiyorum qr kodu felan yapmadım da

kaç aydır kullanıyorsun reis ben vozol kullandığım zaman göğüs aramda bir ağrı oluyor üşüttüm mü yoksa bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aslında murat abi gf twitchteki eray felan da vozol kullanıyorlar uzun zamandır bunlarda para olan insan parası olan insan hayatını riske atmaz diye düşünüyorum ben

kaç aydır kullanıyorsun reis ben vozol kullandığım zaman göğüs aramda bir ağrı oluyor üşüttüm mü yoksa bilmiyorum

aslında murat abi gf twitchteki eray felan da vozol kullanıyorlar uzun zamandır bunlarda para olan insan parası olan insan hayatını riske atmaz diye düşünüyorum ben
hocam çok alakasız parası olan insan sigara içmiyor mu sen zengin tanımamışsın heralde kimleri gördüm her gün deli gibi alkol tütün daha fazlasını içenide gördüm parası olup

kanka aromaya göre ağrı olabiliyor ağırsa ağrı yapar vücudun zorlanıyor demekki kullanma istersen

Üzerinde QR kodu var paketin üstünde

Onu okutunca orijinal mi değil mi belli oluyor
tamamda qr kodu okutup almışsınız

kanka aromaya göre ağrı olabiliyor ağırsa ağrı yapar vücudun zorlanıyor demekki kullanma istersen
çilekli almıştım nargilede de aynısı oluyor herhalde ara bırakıp ara bırakıp içiyorum ondan dolayı

bir süre sonra sıkıyor en az 10-15 adet farklı aroma puff olacak ki değişe değişe kullanasın bayıyor sonra para tuzağı

bunlar amerikada 5-10 dolar en babası 25-30 dolar juullar vs.

tamamda qr kodu okutup almışsınız

çilekli almıştım nargilede de aynısı oluyor herhalde ara bırakıp ara bırakıp içiyorum ondan dolayı
Hocam arkadaşla ilk defa alıyoduk dedik çakma olsada fazla farketmez bi de başka yer yoktu o gün almamız lazımdı mecbur aldık :D

hocam kutudan belli oluyo zaten
Evet hocam da acemiydik hemen aldık sonradan baktık ki yazı fontu bile leş gibi sonradan basmışlar bir de almadan önce o kadar video izledim nasıl anlaşılır orijin olup olmadığı diye 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,492
Üyeler
195,020
Son üye
Acarella
Geri