GTX 1660 SUPER I5 9400F YAYIN AÇILIR MI ?

Reaksiyon skoru
2
Hepinize Merhaba öncelikle geçenlerde bir sistem topladım sistem şu şekilde :

ASUS STRIX GTX 1660 SUPER
INTEL CORE I5 9400F
16 GB (16x1) Tek kanal RAM
GIGABYTE Z390 D ANAKART
CORSAIR VS650 650W PSU
500 GB SSD

Sistem bu şekilde yayın yapmak istediğim oyunlar Fortnite , CSGO , Valorant , Rocket League Bu oyunlarda sistemim yayın açabilir mi ( sistem yanımda değil şuan o yüzden soruyorum ) dediğim gibi yayın açabilir mi ( bu arada oyunlarıda oynadığım ayarlar mesela fortnite da görüş uzaklığı uzak diğer her şey en düşükte yani grafik ayarları genelde düşükte oynuyorum ) yayın açmak istiyorum ne diyorsunuz yayın için yeterli midir ?

Sistem Ile yayin acarsin ama internetin'de önemli

Evet açılabilir, bahsettiğimiz oyunlar işlemciye yük bindiren oyunlar bile değil CSGO valorant vs.

Hepinize Merhaba öncelikle geçenlerde bir sistem topladım sistem şu şekilde :

ASUS STRIX GTX 1660 SUPER
INTEL CORE I5 9400F
16 GB (16x1) Tek kanal RAM
Gigabyte Z390 D ANAKART
CORSAIR VS650 650W PSU
500 GB SSD

Sistem bu şekilde yayın yapmak istediğim oyunlar Fortnite , CSGO , Valorant , Rocket League Bu oyunlarda sistemim yayın açabilir mi ( sistem yanımda değil şuan o yüzden soruyorum ) dediğim gibi yayın açabilir mi ( bu arada oyunlarıda oynadığım ayarlar mesela fortnite da görüş uzaklığı uzak diğer her şey en düşükte yani grafik ayarları genelde düşükte oynuyorum ) yayın açmak istiyorum ne diyorsunuz yayın için yeterli midir ?
Sistemi ne kadara topladın acaba?

RAMi sonradan 32 yapmak için mi 1x16 aldınız?

çok teşekkürler cevabın için internetim gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7k ya yakın
Z390 anakart ile 9400F? Uygun bir anakart bakıp ekran kartı 5600xt veya 2060 yapılabilir belki. Veya Ryzen 5 3600 ve S2H + T6 Ultra alabilirsin. 3600 9400F' i tokatlar her konuda. Oyun olsun,render olsun, yayın olsun.

Fiyatı pahalı olmuş sadece kasa ise.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi aldıysanız yazık olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u