Çözüldü✓ Monitör tavsiyesinde ihtiyacım var !

KA99

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
5500
Yeni bilgisayar topladım tek eksik monitör kaldı ips panel 144 Hz üstü yükseklik ayarı olan ve pivot özelliği olan bir monitör arıyorum tavsiyelerinize açığım ( yükseklik ayarı ve pivot özelliği olmasa da olur)

Kaç inç? Çözünürlük? Sıfır mı 2. el mi?

Yeni bilgisayar topladım tek eksik monitör kaldı ips panel 144 Hz üstü yükseklik ayarı olan ve pivot özelliği olan bir monitör arıyorum tavsiyelerinize açığım ( yükseklik ayarı ve pivot özelliği olmasa da olur)
Viewsonic Omni alabilirsin

Kardeşime geçen şu LG monitörü aldım. Şuan memlekette olduğu için 2. ekran olarak kullanıyorum hatta. Bence baya iyi monitör. Ölü piksel ve ghosting'e denk gelmedim. Renkler vs. de çok profesyonel bir iş yapmıyorsan ideal. Ben birkaç ay önce 3.599'a aldım tabi orası ayrı :'). Onun dışında yukarıda arkadaşın attığı AOC monitörü sonuna kadar öneririm. Aynı serinin 144hz olanını kullanıyorum ve gerçekten muhteşem. Hatta bir abime önerdim bu arkadaşın attığı modeli o da alıp çok beğendi. AOC bu işin ehli valla.

bütçeyi biraz arttırabilirsen kesinlikle bunu al içinde hdmi ve dpi kaplosuda çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,168
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri