Yanlışlıkla kredi kartını iptal ettim

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,467
beyler kredi kartımı kaybetmiştim ziraat mobil bankacılık üzeriden kartı iptal etmek istedim çalınır diye fakat kartı tamamen iptal etmişim 5k limit vardı o limit başta 1k falandı zamanla 5k yapmıştım, şimdi tekrardan başvuru aldı muşteri hizmetleri tekrar 5k olarak direk verirler mi sizce hiç aksaklık yapmadım ödemede zamanında yatırıyordum

Büyük ihtimal verirler

5k limitin varsa yeni kart almak istediğinde o limitin altına düşeceklerini sanmıyorum. sen yeter ki kart iste bankalar yarışta gibiler :D

Bankayı ara. Kartı geri açarlar.
aradım iptal etmişsiniz tamamen dediler yeni başvuru aldılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5k limitin varsa yeni kart almak istediğinde o limitin altına düşeceklerini sanmıyorum. sen yeter ki kart iste bankalar yarışta gibiler :D
yok hocam bu aralar kemerleri sıktılar nakit avans limitini düşürdüler herkesin

Kanka iş bankasına git direk yüksek limitli kredi alırsın, ben öğrenci halimle bile yüksek mebla aldım sen hayli hayli alırsın

Kanka iş bankasına git direk yüksek limitli kredi alırsın, ben öğrenci halimle bile yüksek mebla aldım sen hayli hayli alırsın
ziraatin kredi kartı faiz oranı daha düşük ve çok sık kullandığım bir banka olduğu için oradan almayı tercih ediyorum

Kart başvurunun onaylanmama ihtimali olabilir. Eğer böyle bir durum olursa 1 ay sonra tekrar başvurursun. Olumlu olacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,932
Üyeler
174,465
Son üye
KartalDursunYILMAZLAR
Geri