Ziraatde kart gelene kadar ve kullanana kadar hiçbir problem yok ama kullanımda ve kullanım sırasında veya işlem sırasında bir sorun oluştumu yandın mesela atm paramı yuttu 3 hafta uğraştırdılar talep açtım diyorlarki söylediğiniz miktar ile atm deki miktar uyuşmuyor diye diye zar zor bir şekil her yere şikayet oluşturarak cimere yazarak hallolduı.
Dostum bütün kredi kartlarının faiz oranları aynıdır. Politika faizi ile doğru orantılı olarak bütün bankaların kredi kartlarının faiz oranları aynı olur.
Bddk 5k derken anlamadım hocam? Öğrenci kredi kartı var bende ziraatin onla harcama yapıp gününde odersen limiti yukseltiyo otomatik. 10kya kadar geldi. Finansda verdi 5klik Trendyol için almıştım. Ama kullanmıyorum onu. Duruyo. Ziraat sadece kullanıyorum
1 seneyi geçmiştir sanırım. Şuan çalışıyorum okulum bitti borçlarımı hep zamanında ödedim limit başvurusu yapsam muhtemelen daha fazlada verir ama yetiyor.
Bddk 5k derken anlamadım hocam? Öğrenci kredi kartı var bende ziraatin onla harcama yapıp gününde odersen limiti yukseltiyo otomatik. 10kya kadar geldi. Finansda verdi 5klik Trendyol için almıştım. Ama kullanmıyorum onu. Duruyo. Ziraat sadece kullanıyorum
Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu hiç sigortası olmayan öğrenci için bir limit belirliyor, normal şartlarda 5k üstüne çıkması bu nedenle mümkün değil. Genelde bir yerde staj yapıp sigorta girişi olması halinde bu limit yükseliyor.
Puanınızı göre değişir hocam. Eğer öğrenciyseniz ya da geliriniz yoksa zaten toplam limit en fazla 5000 TL verilebiliyor. Akbank, İşBankası ve Enpara kredi kartını kolay veren bankalardan. Garanti Bankası ise gelir göstermeden yüksek limitli kredi kartı vermiyor. Eğer banka kabul etmemişse puanınız düşük olduğu için olabilir. Önce bir puanınızı bakmanızı öneririm. Bir de başvuru yaparken öğrenci yazmak yerine bir meslek ve düşük gelir yazarsanız Akbank veya İşBankası kredi kartı verebilir.
findeksten baktım puana 1071 puanım var fakat bu kart ücretini hep zamanında ödeyen birisiyim saçmalığa bak banka hesabıma ayda 10k civarı para girişi oluyor hep eski kartıda actıramıyoruz kredi kartsız kaldık
temsilci kartın kendim tarafından tamamen kapatıldığını söyledi yeni başvuru alabiliyormuş ancak kendi özel temsilcime mesaj attım şube üzerinden bakalım inşallah açılır
findeksten baktım puana 1071 puanım var fakat bu kart ücretini hep zamanında ödeyen birisiyim saçmalığa bak banka hesabıma ayda 10k civarı para girişi oluyor hep eski kartıda actıramıyoruz kredi kartsız kaldık
Mesaj otomatik birleştirildi:
enparada vermiyor
1 defa sigorta geçmişim oldu findekste kart iptal olmasına rağmen iptal olmamış gözüküyor şu an galiba sisteme yansımadı
temsilci kartın kendim tarafından tamamen kapatıldığını söyledi yeni başvuru alabiliyormuş ancak kendi özel temsilcime mesaj attım şube üzerinden bakalım inşallah açılır
Puanınız düşük. Başvurunuzu reddetmeleri normal. Akbank ya da İşbankası'ndan başvuruyu denediniz mi? Bu puanla öğrenciyim derseniz ancak o şekilde kredi kartı verirler diye düşünüyorum.
Puanınız düşük. Başvurunuzu reddetmeleri normal. Akbank ya da İşbankası'ndan başvuruyu denediniz mi? Bu puanla öğrenciyim derseniz ancak o şekilde kredi kartı verirler diye düşünüyorum.
Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu hiç sigortası olmayan öğrenci için bir limit belirliyor, normal şartlarda 5k üstüne çıkması bu nedenle mümkün değil. Genelde bir yerde staj yapıp sigorta girişi olması halinde bu limit yükseliyor.
İnternetten başvuru olur ama eğer puan düşük olduğu için red yiyorsan ki öyle gözüküyor normalde bankaya gidip gelir göstermen lazım. Sen öğrenci olduğun için öğrenci olarak kredi kartı alman lazım yoksa o puanla gelirsiz olduğundan kredi kartı vermemeleri normal. En iyisi öncelikle müşteri hizmetleri ile konuşup öğrenci olduğunuzdan ötürü gelirsiz olduğunuzu, bu sebeple düşük limitli (max. 5000TL) kredi kartı istiyorum deyin. Onlar size yardımcı olur. Online başvuru yaparken de kesinlikle öğrenci olduğunuzu (öğrenci yoksa gelirsiz) belirtin.
Mümkün olduğunca bütün harcamalarınızı kredi kartı ile yapın. Marketten 10-15 TL'lik bir şeyler alırken bile. Kredi kartı kullanma sıklığı en büyük etkenlerden biri.
Diğeri ise ödemelerinizi geciktirmeden yapmanız. Kredi kartını elinizdeki para ne kadarsa ona göre kullanırsanız hem borca düşmezsiniz hem de ödemenizi geciktirmezsiniz. Nakit avans, taksitli alışveriş gibi imkanları sabit geliriniz yoksa kullanmanızı tavsiye etmem. Sadece nakit alacağınız şeyleri kredi kartı ile alıp daha sonra karttaki borcu o nakit para ile ödemeniz yeterli. Son olarak dönem sonu oluşan ekstre borcunun sadece asgarisini ödemek yeterli değildir. Kalan borca faiz işler. Tüm borcu ödemek gerekir. Böylelikle bankaların gözünde güvenilir bir müşteri olursunuz.
Son olarak kredi vb. kullanmak ve bunları düzenli ödemek. Ben hiç kredi çekmedim ama KYK kredim olduğundan ve bunu düzenli ödediğimden bu da bana artı puan olarak dönüş yapıyor.