Göktuğ Efe çoban
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
açalı 25 saat olduYeni mi açtın rankını ?
Hesabı para vererek mi prime yaptın yoksa zamanında 20 lvl olup mu ?açalı 25 saat oldu
Dostum sol üste bakar mısın oraya geliyor bildirim. 25 saat olmuşsa gelmiş olması lazım aslındaaçalı 25 saat oldu
sol üste baktım ama gelmediDostum sol üste bakar mısın oraya geliyor bildirim. 25 saat olmuşsa gelmiş olması lazım aslında
ramazan bayramında 250 liraya açtımHesabı para vererek mi prime yaptın yoksa zamanında 20 lvl olup mu ?
Dostum sol üste bakar mısın oraya geliyor bildirim. 25 saat olmuşsa gelmiş olması lazım aslında
Yarın ki dropta gelir diye düşünüyorumsol üste baktım ama gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ramazan bayramında 250 liraya açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yoldaş rankı açmadığım için olabilirmi yada bugün maç girmediğim içinYarın ki dropta gelir diye düşünüyorum
Yoldaş rankı ile alakalı olduğunu sanmıyorum rastgele dağıtıyorlar kanımca tabii rank ve prime bir kriteryoldaş rankı açmadığım için olabilirmi yada bugün maç girmediğim için
yarın gece 3 te gelir demi gelirseYoldaş rankı ile alakalı olduğunu sanmıyorum rastgele dağıtıyorlar kanımca tabii rank ve prime bir kriter
hocam 50 saat olmasına rağmen gelmedi neden acabaYoldaş rankı ile alakalı olduğunu sanmıyorum rastgele dağıtıyorlar kanımca tabii rank ve prime bir kriter