CSGO Trade Up Aklıma Takılanlar

MonteCapz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,213
Merhaba arkadaşlar, bu konuda başlıktanda anlaşıldığı gibi size csgo trade up hakkında anlamadıklarımı sorucam. Önceden beri cs yi zaten oynarım ancak şuana kadar hiç trade yapmadım. YouTube ve instagramda da karşıma sürekli en karlı trade uplar falan çıkıyor ve anlamadığım şuki bazı trade up ların maliyeti 1 dolar ve çıkma ihtimali olan 3 itemde 1 doların üstünde. Madem bu kadar karlı neden herkes sürekli yapmıyor? (7gün muhabbetini biliyorum ancak bot basılabilir diye düşünüyorum toplu bir alışverişten sonra) Takas yapabilmek için bir item mi sarın almak gerekiyor? Haftalık veya günlük trade up limiti mi var? Gibi gibi sorular takılıyor aklıma. Bu konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatabilirse sevinirim.

O skinlerin o floatlarını bulmak zor az aşınmışı falan tutursan bile pazarda o floata item bulmak zor oluyor

Trade Up günlük limiti yok. Kazançlı olabildiği gibi zararda ettirebilir. Oranları ve riskleri ele almalısın.

Trade Up günlük limiti yok. Kazançlı olabildiği gibi zararda ettirebilir. Oranları ve riskleri ele almalısın.
internette gördüğüm kadarıyla full karlı trade uplar var

Yok işte.Full karlı olması için belli bir float altı olması gerekiyor skinlerin.Pazardaki en ucuz fiyata göre hesaplamayacaksın düşük floatlı olanları pahalıdan satıyorlar.

O skinlerin o floatlarını bulmak zor az aşınmışı falan tutursan bile pazarda o floata item bulmak zor oluyor
hocam ekte bırakacağım yani sizin yazdığınız gibi bir sıkıntı gözükmüyor veya ben tam anlayamadım

Ekler

• 4853E997-B897-48F4-ABAE-75DB5789994C.png
    4853E997-B897-48F4-ABAE-75DB5789994C.png
    1.8 MB · Hit: 174
  • F1C5B726-00F9-4443-82AF-49173B1C9363.jpeg
    F1C5B726-00F9-4443-82AF-49173B1C9363.jpeg
    730.7 KB · Hit: 137
Öyle bir şey söz konusu değil. Olsa bile anlık yakalanabilen durumlar onlar ve çok düşük kar oranı oluyor o tip durumlarda.

Yok işte.Full karlı olması için belli bir float altı olması gerekiyor skinlerin.Pazardaki en ucuz fiyata göre hesaplamayacaksın düşük floatlı olanları pahalıdan satıyorlar.
yani hocam trade up yaptığımızda biz mesela factory new koyduğumuzda çıkan skinde factory new olmuyor mu yani ortalama olarak aynı floarlarda olmuyor mu?

hocam ekte bırakacağım yani sizin yazdığınız gibi bir sıkıntı gözükmüyor veya ben tam anlayamadım
hocam her silahın bir aşınma değeri var eğer aşınma değerini düşük almazsan trade up yaptıgında çıkan silah kötü oluyor o aşınma değeri düşük olan silahıda pazarda bulmak zor olay o

hocam her silahın bir aşınma değeri var eğer aşınma değerini düşük almazsan trade up yaptıgında çıkan silah kötü oluyor o aşınma değeri düşük olan silahıda pazarda bulmak zor olay o
anladım hocam sağol

aynen şimdi anladım görseldeki gibi
Az aşınmış koymanda yetmiyor mesela 0.9 float altı koymuş gorseldekilerin hepsini
Sen 0.13 koysan factory new vermicek gene az aşınmış vericek

Geri