xbox 9.nesil kol nerden alınır

Yani itopyadan alın işte niye daha fazla para veresiniz ?

İtopya için mağazadan teslim almak en güzeli öbür türlü kargo işleri bana hep sıkıcı geliyor ya da amazondan alıyorum herşeyi ertesi gün teslim alıyorum

Orjinal anlamında soruyorsanız microsoftun kendi sayfasına göz atın orada resmi türkiye satıcıları sayfasını görürsünüz itopya da bunlardan biri diye hatırlıyorum

hocam ama microsoft tr garantili itopya eğer öyleyse bende onu almak istiyorum

Fark etmez itopyadanda 2 yıl garantili ürün alıcaksınız hepsi zaten toptancılardan alıyor bu toptancılarında garanti servisleri var bir sorun yaşamassınız.

Orjinal anlamında soruyorsanız microsoftun kendi sayfasına göz atın orada resmi türkiye satıcıları sayfasını görürsünüz itopya da bunlardan biri diye hatırlıyorum
1694874232234.png
kendi sitesinde bunlar var

Fark etmez itopyadanda 2 yıl garantili ürün alıcaksınız hepsi zaten toptancılardan alıyor bu toptancılarında garanti servisleri var bir sorun yaşamassınız.
hocam hepsinde 2 yıl garanti oluyormu kesin çünkü bazılarının garantisi 1 yıldan devam ediyo gözüküyo ve microsoftun kendi sitesinde yok itopya

hocam hepsinde 2 yıl garanti oluyormu kesin çünkü bazılarının garantisi 1 yıldan devam ediyo gözüküyo ve microsoftun kendi sitesinde yok itopya

Öyle bir şey mümkün değil itopyanın kendi sitesinde bile yazar bakarsanız bütün aldığınız sıfır ürünler en az 2 yıl garantilidir. Garanti olmaması gibi bir mümkünat yok 2. el veya outlet defolu mal mı alıyorsunuz sanki ?

Geri