400 megabit internetim var 10 metre olması şart ucuz ve kaliteli olması gerekiyor 200 TL'ye kadar bütçem var
Tamamdır bir bakayımReçber Cat 6 kablo tavsiyemdir kaliteli kablo tavsiye ederim.
n11'den 10 Metre Cat6 Patch Kablo 10m Ethernet Kablosu UTP Lan Kablosu seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!Reçber Cat 6 kablo tavsiyemdir kaliteli kablo tavsiye ederim.
Flat ile yuvarlak arasındaki fark nedir hiç bir bir bilgim yok bu konuda.İster Flat ister yuvarlak. Ben flat kablonun linkini attım
![]()
Ugreen Flat 10 m CAT6 Patch Kablo Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ugreen Flat 10 m CAT6 Patch Kablo metre fiyatı 25,69 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Ugreen Flat 10 m CAT6 Patch Kablo indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
elektrikçilerden temin edip başlık taktırmanız gerekmekte piyasadaki çoğu kablodan kalite ve üst markadır.Tamamdır bir bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
n11'den 10 Metre Cat6 Patch Kablo 10m Ethernet Kablosu UTP Lan Kablosu seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/10-metre-c...utp-lan-kablosu-21330954?magaza=aghbilgisayar bu mudur hocam?
Fark yok sadece tasarımFlat ile yuvarlak arasındaki fark nedir hiç bir bir bilgim yok bu konuda.
anladım hocam sipariş verdim sağolunFark yok sadece tasarım