Geometri Konu Anlatım Kanal Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,073
Geometrim iyi değil. Kolay-orta seviye soru bankası istedim 40 Seans düşünüyordum Geometri İlacı önerildi onu alacam. Hiç adam akıllı Geometri çalışmadım mala anlatır gibi anlatan iyi bir YouTube kanalı önerisi istiyorum.
@Rulep
@BixiBlake
@James Gg

İnan benimki de kötü kenan ve mert hocayı izlicem
Bugün copye gittim başlangıç için birey a geometri aldim 45 liraydı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geometrim iyi değil. Kolay-orta seviye soru bankası istedim 40 Seans düşünüyordum Geometri İlacı önerildi onu alacam. Hiç adam akıllı Geometri çalışmadım mala anlatır gibi anlatan iyi bir YouTube kanalı önerisi istiyorum.
@Rulep
@BixiBlake
@James Gg
Vaktinde Rehber matematikden dinlemiştim ve benim için oldukça yeterli oldu. Ancak geometri görme işi olduğundan bence çok çok iyi anlatan bir hocadansa çok çok soru çözmek fark yaratır. Aşağı yukarı her hoca tüm kuralları özellikleri vs gösterir.

• Beğen
@Rulep
@BixiBlake
@James Gg

buna bir bak

bundan temel anlatan yoktur

• Beğen
Merhaba,
Ben YKS hazırlandığım sene herkesin tavsiyesiyle Kenan Kara hocayı dinledim sonrasında anlatım tarzı hoşuma gitse de videolarında sıkılıyordum ve soru çözüş tarzı bana göre değildi. Matematiği Mert Hoca ile ilerletiyordum Geometriyi de Mert Hoca ile ilerletme kararı aldım ve gayet zevkli ve öğretici anlatıyor. Kolay soruları da oluyor, Efişinado soruları ise tam ösym ayarı oluyor onları çözüyorsan test kitaplarını parçalıyorsun zaten. TYT için diyemeyeceğim aynı şeyi fakat AYT Mat da Mert Hoca ile takır takır çözüyordum soru bankalarını. Aynı şey geometri de olmaz çünkü harbi zaman isteyen bir şey geometri.
Kısacası Mert Hocayı öneririm ben ki sıkıcı da olmuyor dersleri tam öğrenci kafasında bir öğretmenimiz olur kendisi.

• Beğen
Bu temel şeyleri biliyorum da soru çözemiyorum
O zaman o konunun soru çözümü videosunu izle o da var. Sorulara nasıl bakman gerektiğini gösteriyor. Sana oynatma listesi attım. Boyayarak vs gösterdiği için nasıl bakman gerektiğini görebilirsin.

• Beğen
Kenan komutandan ilerliyorum ben

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730