Yeni razer deathadder v2 mini

Gayet güzel ama Viper Mini'yle sensörü aynı, Türkiye'ye gelmesi uzun sürer Deathadder V2 Mini'nin. RocketJumpNinja da Viper Mini daha iyi bir seçenek diyor. Deathadder V2 Mini'de asimetrik şekil var, engebe sola doğru gidiyor, değişik bir şey. Mouse'un dış görünüşüne bakınca anlaşılıyor zaten.

aynen öyle ama mini mouse lara keske daha iyi sensör kullansalar efsane olur
Bence sensör de yeterli (3359), aşırı büyük bir fark olacağını düşünmüyorum. Mini modellerin Plus gibi bir şeyi olsaydı da onların sensörü daha iyi olsaydı, veya direkt daha iyi sensör koysalardı. Viper Mini'nin sensörü 3389 olsa ve kablosuzu olsa dünyadaki en OP mouse o olurdu.

Bence sensör de yeterli (3359), aşırı büyük bir fark olacağını düşünmüyorum. Mini modellerin Plus gibi bir şeyi olsaydı da onların sensörü daha iyi olsaydı, veya direkt daha iyi sensör koysalardı. Viper Mini'nin sensörü 3389 olsa ve kablosuzu olsa dünyadaki en OP mouse o olurdu.
bu arada mini olmasına bakmıyın her ele uygun :)

Gerçekten ciddi satışlara ulaşırlardı diye düşünüyorum. Keşke öyle yapsalardı alırdım belki. Bilgisayarı diziyim bir süre sonra sensör farkından dolayı normal viper almayı düşünüyorum bu yüzden.

bu arada mini olmasına bakmıyın her ele uygun :)
Evet ama hani vazifesi o. Hem Viper'dan ucuz hem de daha küçük. Her ele oturuyor da ben çok gördüm eli pide küreği gibi olan :D.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten ciddi satışlara ulaşırlardı diye düşünüyorum. Keşke öyle yapsalardı alırdım belki. Bilgisayarı diziyim bir süre sonra sensör farkından dolayı normal viper almayı düşünüyorum bu yüzden.
Çok takmamak lazım. Zowie'nin de her mouse'unda 3389 yok. Onların da 3360'lı mouse'ları var. Normal Viper da çok güzel cidden. Para olsa ya G PRO HERO Wireless veya Viper Ultimate alacaktım.

Geri