enessefayavuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
- Bütçe
- 750
Arkadaşlar 2-3 hafta önce bu kolla ilgili bir başlık açmıştım. Öncesinde de bir süre F710 kullanan birisiyim internette bu kolun adam gibi bir açıklaması yazmıyor. Hakkında neredeyse hiçbir şey yok bu kolun. Bu kol belli başlı kronik arızaları olan bir kol ;
Alıcıdan 1-2 metre uzaklaştığınız an bağlantı kopmaya başlıyor.
Oyunlardaki titreşimler normal bir kol gibi değil , titreşmiyor desem yeridir. Örneğin GTA 5'teki yolun kenarındaki tırtıklı yüzeye girdiğinizde kol neredeyse titremiyor bile , fakat başka bir kol kullanırken deli gibi titriyordu.
O kadar ağır ki elinizi ağrıtabiliyor
Ergonomik olarak tutuş hissiyatı bence uygun değil , rahat olduğunu düşünmüyorum.
Ürünün sıfırını dolaptan 600'e almıştım , 2.haftasında 750'ye sattım ürünü.
Artıları ise şöyle ;
Pil kullanımı muhteşem daha önce de kullandım bu ürünü en az 6 ay pillerin dayandığını söyleyen de var.
Çok sağlam olduğundan şüphe yok , ölü bölge yok gibi neredeyse.
Lütfen konu altına tüm dostlarım abilerim kullanım deneyimlerini yazsınlar ben aldım memnun kalmadım 2.el almıştım kârla da sattım. Sıfır alan bir kullanıcı hem kutusunu açtığı için sorun yaşayacak hem de 2.eldeki yer yer saygısız kişilerle uğraşmak durumunda kalıcak. Bu konu Logitech F710 hakkında kullanım deneyiminin paylaşılması için açıldı. Almak isteyen dostlarımızın yararlanması dileğiyle.
Alıcıdan 1-2 metre uzaklaştığınız an bağlantı kopmaya başlıyor.
Oyunlardaki titreşimler normal bir kol gibi değil , titreşmiyor desem yeridir. Örneğin GTA 5'teki yolun kenarındaki tırtıklı yüzeye girdiğinizde kol neredeyse titremiyor bile , fakat başka bir kol kullanırken deli gibi titriyordu.
O kadar ağır ki elinizi ağrıtabiliyor
Ergonomik olarak tutuş hissiyatı bence uygun değil , rahat olduğunu düşünmüyorum.
Ürünün sıfırını dolaptan 600'e almıştım , 2.haftasında 750'ye sattım ürünü.
Artıları ise şöyle ;
Pil kullanımı muhteşem daha önce de kullandım bu ürünü en az 6 ay pillerin dayandığını söyleyen de var.
Çok sağlam olduğundan şüphe yok , ölü bölge yok gibi neredeyse.
Lütfen konu altına tüm dostlarım abilerim kullanım deneyimlerini yazsınlar ben aldım memnun kalmadım 2.el almıştım kârla da sattım. Sıfır alan bir kullanıcı hem kutusunu açtığı için sorun yaşayacak hem de 2.eldeki yer yer saygısız kişilerle uğraşmak durumunda kalıcak. Bu konu Logitech F710 hakkında kullanım deneyiminin paylaşılması için açıldı. Almak isteyen dostlarımızın yararlanması dileğiyle.