Aras Kargo Marmara Transfer

MR Glemsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Hepsiburadadan ürün spariş verdim 3 temmuz saat 6 da kargoya verilip 7-8 gibi yola çıktı diğer gün marmara transfere gelmiş ilkkez gördüm ve şöyle bir yazı vardı
Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.

Normal bir durum. Kargolar transfer merkezlerinden illere ya da bölgelere dağıtılır. Mesela İstanbul'dan K.Maraş'a gelen bir kargo önce İstanbul transfere oradan da Gaziantep transfere gelir. Gaziantep'ten de K.Maraş şubesine gelir. Şubeden sonra eve gelirler mi bilmiyorum. Aras kargo bizim eve hiç teslimat yap(a)madı!

Bende 3 aydır öyle yazıyor ve gelmedi...

Bende 3 aydır öyle yazıyor ve gelmedi...
3 aydır transfer merkezinde olması olağan durumun dışındadır. Kargo en fazla 1 hafta bekler ve iade edilir. Sanırım kargonuz kaybolmuş. Maalesef ürünü aldıktan sonra anlık olarak kargo takibi yapmanız ve bir sürü telefon görüşmesi yapmanız gerekiyor. Her yerde farklı bir kargo sorunlu çıkıyor.

Valla sürat, PTT ve aras hariç hepsi 1 günde getiriyor. UPS ise 1 haftada.
Dediğim gibi bölgeden bölgeye değişiyor bu durum. Yurtiçi, PTT, UPS 2 günde kargoyu ulaştırırken MNG ve Aras Kargo 1 hafta sonunda ürünü teslim etmediği gibi geri iade yaptı.

eyw zaten korkuyordum iyice korkmaya başladım bu kargo süreci kadar gergin bir süreç yok ya
Pandemi dönemlerinde bile sorunsuz (normal olarak gecikmeli) kargo teslimatı yapan kargo firmaları sonrasında teslimat yapmamaya başladı. Nedenini anlamış değilim.

Geri