Neler Yeni

Aras Kargo Marmara Transfer

YusufRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Yağmur
:D iade ettiler mi parayı ?
Burada önemli olan satıcıyla iletişiminiz. Ürünün kargo firması tarafından teslim edilmediğini ve iade edildiğini söyledim. İade işlemlerini başlattığımı, farklı bir kargo ile göndermeleri durumunda iadeyi iptal edeceğimi söyledim. Farklı kargo ile gönderemediklerini söylediler ve iade işlemleri başarıyla tamamlanmış oldu. Sonrasında ürüne zam yapmışlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapıda ödemeydi zaten.
Ürünün ücretini site üzerinden, kargo ücretini de kapıda ödeme olarak yaptım. Umarım kapıma gelecek yüzleri olur.

MR Glemsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Görkem Gedik
Burada önemli olan satıcıyla iletişiminiz. Ürünün kargo firması tarafından teslim edilmediğini ve iade edildiğini söyledim. İade işlemlerini başlattığımı, farklı bir kargo ile göndermeleri durumunda iadeyi iptal edeceğimi söyledim. Farklı kargo ile gönderemediklerini söylediler ve iade işlemleri başarıyla tamamlanmış oldu. Sonrasında ürüne zam yapmışlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünün ücretini site üzerinden, kargo ücretini de kapıda ödeme olarak yaptım. Umarım kapıma gelecek yüzleri olur.
aras kurye uçaklamı gönderiyor ? sitesinde öyle şeyler yazıyorda

YusufRain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf Yağmur
aras kurye uçaklamı gönderiyor ? sitesinde öyle şeyler yazıyorda
Şuana kadar uçakla UPS Kargo'dan kargo aldım. Aras kargo şubeden eve bile teslimat yapmıyor. Uçakla ülke içinde bazı durumlar haricinde yaptığını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,068
Üyeler
168,233
Son üye
4Naks
Top Bottom