Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Kapıda ödemeydi zaten.iade ettiler mi parayı ?
Kapıda ödemeydi zaten.iade ettiler mi parayı ?
Burada önemli olan satıcıyla iletişiminiz. Ürünün kargo firması tarafından teslim edilmediğini ve iade edildiğini söyledim. İade işlemlerini başlattığımı, farklı bir kargo ile göndermeleri durumunda iadeyi iptal edeceğimi söyledim. Farklı kargo ile gönderemediklerini söylediler ve iade işlemleri başarıyla tamamlanmış oldu. Sonrasında ürüne zam yapmışlariade ettiler mi parayı ?
Ürünün ücretini site üzerinden, kargo ücretini de kapıda ödeme olarak yaptım. Umarım kapıma gelecek yüzleri olur.Kapıda ödemeydi zaten.
aras kurye uçaklamı gönderiyor ? sitesinde öyle şeyler yazıyordaBurada önemli olan satıcıyla iletişiminiz. Ürünün kargo firması tarafından teslim edilmediğini ve iade edildiğini söyledim. İade işlemlerini başlattığımı, farklı bir kargo ile göndermeleri durumunda iadeyi iptal edeceğimi söyledim. Farklı kargo ile gönderemediklerini söylediler ve iade işlemleri başarıyla tamamlanmış oldu. Sonrasında ürüne zam yapmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünün ücretini site üzerinden, kargo ücretini de kapıda ödeme olarak yaptım. Umarım kapıma gelecek yüzleri olur.
Şuana kadar uçakla UPS Kargo'dan kargo aldım. Aras kargo şubeden eve bile teslimat yapmıyor. Uçakla ülke içinde bazı durumlar haricinde yaptığını sanmıyorum.aras kurye uçaklamı gönderiyor ? sitesinde öyle şeyler yazıyorda