Ekran birden gidiyor yardım eder misiniz?

Reaksiyon skoru
67
Lolde bir sorun yok sabahtan ets şimdi de forest gireyim dedim biraz oynadıktan sonra tak ekran gidiyor hdmi vga yazıyor ses var arkada oyun devam ediyor klavyeden duyuyorum alt f4 yapınca karıncalanmış ekran veriyor ekleyebilirsem eklerim amd ekran kartı yeni gümcelleme gelmişti onu yaptım sıcaklıklar 60 civarı cpu da gpu da yardım lütfen (fotoğraf boyuttan dolayı yüklemedi ondan ss alıp koydum )

Ekler

• IMG_2060.png
    IMG_2060.png
    1.9 MB · Hit: 78
Lolde bir sorun yok sabahtan ets şimdi de forest gireyim dedim biraz oynadıktan sonra tak ekran gidiyor hdmi vga yazıyor ses var arkada oyun devam ediyor klavyeden duyuyorum alt f4 yapınca karıncalanmış ekran veriyor ekleyebilirsem eklerim amd ekran kartı yeni gümcelleme gelmişti onu yaptım sıcaklıklar 60 civarı cpu da gpu da yardım lütfen (fotoğraf boyuttan dolayı yüklemedi ondan ss alıp koydum )
Dönüştürücü kullanıyor musun hocam?

AMD Cleanup Utility ile şuanki sürücüyü kaldırıp 23.8.2 sürücüsünü yükle hocam. Dönüştürücüde de bir sorun olabilir.
hocam denedim ets de oyun içinde 74-75 ama oyunun lobisinde 78-79 oluyor ve tak diye ekran gidiyor termal macundan olabilir mi pc 4 yıllık

Sorun dönüşütürücüde sanırım hdmı ile bağladığımda 82-83 lerde kalıyor full yükte ama kapanmıyor ama dönüştürücu ile 79-80 oldumu gidiyor eskiden böyle bir şey yoktu dönüştürücülerin ısı limiti gibi bir şey mi var ?

Sorun dönüşütürücüde sanırım hdmı ile bağladığımda 82-83 lerde kalıyor full yükte ama kapanmıyor ama dönüştürücu ile 79-80 oldumu gidiyor eskiden böyle bir şey yoktu dönüştürücülerin ısı limiti gibi bir şey mi var ?
Dönüştürücü gitmiş o zaman hocam.

Anladım hdmı olarak kullanıcam o zmn ya da dönüştürücüyü yenileyeyim önerdiğin dönüştürücü var mı ?
Bende Dark markanın vardı aynı bu sorunu yapıyordu. HDMI kullanma imkanın varsa onla kullan.

Geri