ddenizcoban
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
öyleyse yeni bir psu almam mı gerek yoksa bunun tamiri olur mu?Sorun kesinlikle PSU'dan.
öyleyse yeni bir psu almam mı gerek yoksa bunun tamiri olur mu?Sorun kesinlikle PSU'dan.
Ekran kartının ve işlemcinin beslendği 12v kanalından 264w veriyor 12v ve altındaki değeri çarparak ulaşabilirsin.Nasıl yani 500w yazıyor üstünde itopyadan almıştım. 264w olduğu kanısına nerden vardınız acaba? ve eğer dediğiniz gibiyse yeni bir PSU mu almam gerekiyor
Üstünde yazan değer toplam verdiği ama sistem için 12v önemli.Nasıl yani 500w yazıyor üstünde itopyadan almıştım. 264w olduğu kanısına nerden vardınız acaba? ve eğer dediğiniz gibiyse yeni bir PSU mu almam gerekiyor
Psu sorunlu değil verdiği güç bu yani dandik.öyleyse yeni bir PSU almam mı gerek yoksa bunun tamiri olur mu?
Tamir ile alakası yok. Mecburen kaliteli bir PSU almanız lazım.öyleyse yeni bir PSU almam mı gerek yoksa bunun tamiri olur mu?
psunuzun wattı yetmiyor olabilirArkadaşlar 1 hafta önce rx470 8gb ekran kartı kullanıyordum şimdi rx470 4gb kullanmaya başladım. bilgisayarı açıyorum herhangi bir sıkıntı yok fakat oyuna tıkladığım anda ekran gidiyor. no signal diyor. birden fazla oyunda bunu denedim hep aynı örneğin şuanda tarayıcıyıda tam ekran yapınca görüntü yine gidiyor. PC açık duruyor. yazılımsal bir sorun sanırım. çözümü nedir lütfen yardım edin.
çözünürlükle alakalı bir durum galiba. masaüstü çözünürlüğüm 1920x1080
hz ayarını yap buyuk ihtimalle hz niz kaldirmiyoArkadaşlar 1 hafta önce rx470 8gb ekran kartı kullanıyordum şimdi rx470 4gb kullanmaya başladım. bilgisayarı açıyorum herhangi bir sıkıntı yok fakat oyuna tıkladığım anda ekran gidiyor. no signal diyor. birden fazla oyunda bunu denedim hep aynı örneğin şuanda tarayıcıyıda tam ekran yapınca görüntü yine gidiyor. PC açık duruyor. yazılımsal bir sorun sanırım. çözümü nedir lütfen yardım edin.
çözünürlükle alakalı bir durum galiba. masaüstü çözünürlüğüm 1920x1080
ne allaka hocam hz yetmiyor olabilir herseyi psu baglamayinTamir ile alakası yok. Mecburen kaliteli bir PSU almanız lazım.
hz ayarını yap buyuk ihtimalle hz niz kaldirmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne allaka hocam hz yetmiyor olabilir herseyi PSU baglamayin