Animus Projesinin Ulaşabildiğim yamaları

Donanımhaber forumda birisi hepsini toplamıştı sanırım. Linkini bulursam atarım.

İndirme bağlantıları hala temiz mi bilmiyorum. Her halükarda kullanmadan önce tarama yapın.

Hocam anymous çevirinin çevirisi mi bunlar?

İndirme bağlantıları hala temiz mi bilmiyorum. Her halükarda kullanmadan önce tarama yapın.
Çok teşekkür ederim konu burada kalsın mı ? yinede senin link i görenler yararlanabilir.

Çok teşekkür ederim konu burada kalsın mı ? yinede senin link i görenler yararlanabilir.
Tabi ki. Daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar emeğini parayla satarken beleş yaymak etik değil bence.Her neyse black ops 2 yaması var mı?
Hocam haberiniz yok sanırım. Ekip dağıldı ve bu yüzden bütün yamalar ücretsiz paylaşıldı.

Tabi ki. Daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam haberiniz yok sanırım. Ekip dağıldı ve bu yüzden bütün yamalar ücretsiz paylaşıldı.
Hadi be şimdi sizden duyuyorum arkadaşım vardı orada ariyim de baş sağlığı diliyim beleşe yama vermiyordu bana ********.Black Ops 2 var mı acaba?

Hadi be şimdi sizden duyuyorum arkadaşım vardı orada ariyim de baş sağlığı diliyim beleşe yama vermiyordu bana ********.Black Ops 2 var mı acaba?
Onun hakkında bilgim yok. Arkadaşınıza sorabilirsiniz, varsa onu ücretsiz versin bari :)

Onun hakkında bilgim yok. Arkadaşınıza sorabilirsiniz, varsa onu ücretsiz versin bari :)
Sorayım hocam vardır herhalde.Black ops yamasında bizzat kendi çalıştığını söylemişti bana.

Rez alayım da kalsın

Geri