BİOS HATASI Valorant

Bozkurt05

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar ben biostan fazla anlayan biri değilim her şey valorantta van9003 hatası verince başladı baya araştırma yaptım teknikleri teker teker uyguladım ama bios ekranında kalmıştı bilgisayar bende sıfırladım yaptığım ayarları öyle açıldı. Sistem bilgisinde Güvenli Ön Yükleme Durumu desteklenmiyor yazıyor bios ayarıda eski yazıyor anakart A520M K V2 Biosu nasıl güncelleyebilirim anlayan biri yardım ederse çok mutlu olurum.

Arkadaşlar ben biostan fazla anlayan biri değilim her şey valorantta van9003 hatası verince başladı baya araştırma yaptım teknikleri teker teker uyguladım ama bios ekranında kalmıştı bilgisayar bende sıfırladım yaptığım ayarları öyle açıldı. Sistem bilgisinde Güvenli Ön Yükleme Durumu desteklenmiyor yazıyor bios ayarıda eski yazıyor anakart A520M K V2 Biosu nasıl güncelleyebilirim anlayan biri yardım ederse çok mutlu olurum.

Bilemiyorum hocam dene istersen zaten güncellemek her türlü iyi biosu
Aynen öyle güncel kalması daha iyi. Bana zamanını ayırdığın için Teşekkür ederim iyi akşamlar reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bios advanced moda gir
secure boot bölümüne gir
os type yi windows uefi yap
Cevabın için teşekkürler ama secure boot kısmı bende yok sarı siyah temalı bir bios

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,933
Üyeler
191,184
Son üye
Sskaid
Geri