Öneri Cs 2 Bu Bıçı Nasıl Takaslarım

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,657
Selam Dostlar Elimde Bu Bıçak Var

1697388714710.png

Trade Sitelerinde Acayip Komisyon Farkı Var Al Satçılarda 2 K Gibi Fiyattan Alıyor Steam iyatı 4 K Bende Gene Paracord Olacak Şekilde Ama Farklı Skinli (Orman DDPAT - Gizli Şehir - Kuzey Ormanı) Gibi Skinlerle Takas Etmek İstiyorum 300-200 TL Altınada Olsa Ama Bir Türlü Bulmıyorum Sizce Nasıl Takaslıyabilirim Bu Bıçı ?

Alıntıyı görüntüle

Trade Sitelerinde Acayip Komisyon Farkı Var Al Satçılarda 2 K Gibi Fiyattan Alıyor Steam iyatı 4 K Bende Gene Paracord Olacak Şekilde Ama Farklı Skinli (Orman DDPAT - Gizli Şehir - Kuzey Ormanı) Gibi Skinlerle Takas Etmek İstiyorum 300-200 TL Altınada Olsa Ama Bir Türlü Bulmıyorum Sizce Nasıl Takaslıyabilirim Bu Bıçı ?
Buff uygulaması çok mu kesiyor

SkinsMonkey, burada çok fazla fark olmuyordu. Şöyle düşün, bunun artma olasılığı pek yok fakat renki bir bıçakla takaslarsan artma potansiyeli daha yüksek olduğu için kar edersin her türlü.

SkinsMonkey, burada çok fazla fark olmuyordu. Şöyle düşün, bunun artma olasılığı pek yok fakat renki bir bıçakla takaslardan artma potansiyeli daha yüksek olduğu için kar edersin her türlü.
Hocam Aynı Fiyata Najava Veriyor Skinsmonkey :D

Gamerpay ve dmarkete baktın mı nasıl oran veriyorlar

Alıntıyı görüntüle

Dostum satmayı veya ekipman/pc parçası ile takaslamayı düşünür müsün?

Hocam Aynı Fiyata Najava Veriyor Skinsmonkey :D
İlk açıldığı zaman neredeyse komisyonsuza yakın takaslıyordum ben. Şimdi değişti mi bilmiyorum da Navaja dediğin hangi desenlisi. En fazla 300-400 TL fark olsun.

Dostum satmayı veya ekipman/pc parçası ile takaslamayı düşünür müsün?
Valla Satmayı üşünüyorum Hocam Şuan Zaten Nakit Olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk açıldığı zaman neredeyse komisyonsuza yakın takaslıyordum ben. Şimdi değişti mi bilmiyorum da Navaja dediğin hangi desenlisi. En fazla 300-400 TL fark olsun.
Najava Desen eğil Bıçak Ve Namı Değer Topluluk Adı 'Tırnak Makası'

Navajanın slaughter'ı vardı bende fiyatı ucuz ve çok güzel duruyor bence

Ekipman + nakite takaslamayı düşünür müsün? özelden konuşalım istersen

Najava Leş Hocam İlk Bıçımda Paracord Geçtim :D

Ekipman + nakite takaslamayı düşünür müsün? özelden konuşalım istersen
Dc Gel Hocam İstersen f4irfl4y

Ondan bahsetmiyorum. İkisi de Navaja mesela ama fiyat farkı çok fazla. Navaja'nın Marble Fade versiyonu bende vardı çok da berbat değildi normaline göre. Fiyatı da 7-8 bin falan.
-9a81dlWLwJ2UUGcVs_nsVtzdOEdtWwKGZZLQHTxDZ7I56KU0Zwwo4NUX4oFJZEHLbXH5ApeO4YmlhxYQknCRvCo04DEVl...png

-9a81dlWLwJ2UUGcVs_nsVtzdOEdtWwKGZZLQHTxDZ7I56KU0Zwwo4NUX4oFJZEHLbXH5ApeO4YmlhxYQknCRvCo04DEVl...png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,404
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri