Mehmet Güngör
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ekrankartı geçen hafta yurtdışındayken aldım. onun için iyi bir kasa toplamak istiyorum.bir kaç video youtube üzerinde izledim ama pek anlamadığım için buraya yazdım.Ekran kartı hali hazırda elinizde yoksa illaki marka takıntınız yoksa başka marka ekran kartı alıp bütçede daha aşağılara düşebilirsiniz. 4000 serisi kartlarda hemen hemen bütün kartlar başa baş güç ve performansta...
Merhabalar,Monitörün ne?
Ekran kartı hariç kalan tüm kasa parçaları için maximum bütçen ne?
50 - 70 KMax bütçen nedir?
Ekran kartı 80K50 - 70 K
Ekran kartı 80K
![]()
Asus RTX 4090 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 4090 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 4090 Rog Strix OC Edition ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 97.802,75 TL'den...www.akakce.com
Ekrankartı geçen hafta yurtdışındayken aldım. onun için iyi bir kasa toplamak istiyorum.bir kaç video youtube üzerinde izledim ama pek anlamadığım için buraya yazdım.
Şimdi oldu. Neden intel alacaksınız? render vs için mi kullanacaksınız yoksa sadece oyun mu ?Merhabalar,
Yükardaki yorumlarda yazdım Ekran kartı yürtdışındayken aldım, Ekran kart ve Mönitör hariç bütçem 50 - 70 K