T team Tuf gaming 2*8gb 3200

RuhBeruh

80+
Reaksiyon skoru
5
İyi forumlar, başlıkta belirttiğim ramlere sahibim. O.c yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum anakartım: b450 a pro Max.

PC açılırlen Deleteye bas hızlı hızlı. Sol tarsfta O.C. kısmında A XMP aç. Manuele al 3600MHz yap.

XMP açıp mı yoksa 3200 MHz'in üstüne mi çıkmak? Tam anlamadım.

Voltaj ayarlama gerek var mı timinng meselesi var mış herhalde Cl değeri düşürme v.b

Çipler b die olarak geçiyor onda bir sıkıntı yok. Asıl sıkıntı benim tez canlı olmam. PC yı parça parça topladım sayılır anakart ve ramları aldım işlemciyi de alıp eski sistemin üzerine bu parçaları ekleyip kullanacağım daha sonra ekran kartı upgrade edeceğim. Yani şuanda PC aktif değil bilgi edinip hazır olmak için çabalıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerek yok CL16 3600MHz çok iyi zaten.
Bilgim olmadığı için soruyorum sadece MHz değerini manuel yapıp 3600 e getiriyorum ve kaydetip tekrar başlatıyorum bu kadar

Çipler b die olarak geçiyor onda bir sıkıntı yok. Asıl sıkıntı benim tez canlı olmam. PC yı parça parça topladım sayılır anakart ve ramları aldım işlemciyi de alıp eski sistemin üzerine bu parçaları ekleyip kullanacağım daha sonra ekran kartı upgrade edeceğim. Yani şuanda PC aktif değil bilgi edinip hazır olmak için çabalıyorum
Dostum aldıktan sonra konu açman gerekirdi, şimdi sana tam olarak yardım edemeyiz. Aldıktan sonra ya bize ulaş ya da konu aç. Teorik olarak 3600 MHz'e ulaşırsın diyoruz ama belki başka ayar yapmamız gerekecek.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgim olmadığı için soruyorum sadece MHz değerini manuel yapıp 3600 e getiriyorum ve kaydetip tekrar başlatıyorum bu kadar
İşlemci ye o.c yaparken voltaj ayarı köprüler v.s bayağı uğrastırıyordu ama ramlere dair hiçbir fikrim yok mazur görün :)

Geri