🔥İndirim 1 litre Sprite ve Kola 18₺

Konuyu gördüğümde fiyata şok oldum ve 2,5lt Cola fiyatlarına baktım. Minimum 38TL diğer yerlerde 45TL.

Yakın tarihe kadar Türkiye'den daha pahalı diye yakınılan KKTC'de şuan 2,5lt Cola Cola 22TL, bu denli fiyat artışını beklemiyordum.

Arkadaşlar lütfen içmeyin içirmeyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İhtiyaçla zevki karıştırıyorsun dostum telefon ve bilgisayar bir ihtiyaç ve türkiyede ne apple ın ne Windows un emsali yok aynı kalitede emsaller üretilirse gereken desteği veririz. Cola ihtiyaç değil. (İlk okul terk, beyin nöronu eksik arkadaşlar genel için yazıyorum bilginize)
xiaomi alır geçerim

İhtiyaçla zevki karıştırıyorsun dostum telefon ve bilgisayar bir ihtiyaç ve türkiyede ne apple ın ne Windows un emsali yok aynı kalitede emsaller üretilirse gereken desteği veririz. Cola ihtiyaç değil. (İlk okul terk, beyin nöronu eksik arkadaşlar genel için yazıyorum bilginize)
Windows un emsali var Linux yada pardus kullanabilirsin iphone nin emsali samsung var kullanabilirsin he dersen ki sen yapıyor musun? yapmıyorum çünkü iki tarafında canı cehenneme iki devletten de adam olmaz ondan dolayı benim ne işime geliyorsa onu kullanıyorum

Windows un emsali var Linux yada pardus kullanabilirsin iphone nin emsali samsung var kullanabilirsin he dersen ki sen yapıyor musun? yapmıyorum çünkü iki tarafında canı cehenneme iki devletten de adam olmaz ondan dolayı benim ne işime geliyorsa onu kullanıyorum
Türkiye’nin olan emsali yok yoksa yukardaki arkadaş Xiaomi demiş mesela bildiğim kadarıyla Xiaomi Çinin bir markası Doğu Türkistandaki zulümden bi haber Türk halkı her yerde Filistin’i konuşuyor ve İsrail’i boykot ediyor. Ama bizim kanımızdan olana göz yumuyoruz.

Türkiye’nin olan emsali yok yoksa yukardaki arkadaş Xiaomi demiş mesela bildiğim kadarıyla Xiaomi Çinin bir markası Doğu Türkistandaki zulümden bi haber Türk halkı her yerde Filistin’i konuşuyor ve İsrail’i boykot ediyor. Ama bizim kanımızdan olana göz yumuyoruz.
İşte bu yüzden xiaomi demedim samsung dedim güney kore ürünü Türkiyede windows kadar kaliteli üretileni yok ancak windowsun emsali yok dediği için linuxu örnek verebiliriz burda

Herkese teşekkürler boykot yapın da indirimle alayım içeyim :D

İşte bu yüzden xiaomi demedim samsung dedim güney kore ürünü Türkiyede windows kadar kaliteli üretileni yok ancak windowsun emsali yok dediği için linuxu örnek verebiliriz burda
Her şeyin emsali vardır. Senin de dediğin gibi Türkiye nin olmadıktan sonra hangisi işime gelirse onu alırım.

Direk tüketmeyeceksen sorun olmaz dolaba atarsan yeteri soğukluğa gelince açtığın zaman asidi kaçmaz asitli içeceklerde o yüzden soğuk içiniz yazıyor asitli bir şekilde tüketmek için
Zaten kola sıcak içilebilir bir içecek değil benim için ama teşekkürler tavsiye için. Bir şans daha verelim o zaman.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ANYA
Gelene kadar asidi kaçar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,389
Üyeler
192,704
Son üye
Mhmmt7
Geri