EFEMERTMİRAÇ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 414
Zafer gazoz candır.
xiaomi alır geçerimİhtiyaçla zevki karıştırıyorsun dostum telefon ve bilgisayar bir ihtiyaç ve türkiyede ne apple ın ne Windows un emsali yok aynı kalitede emsaller üretilirse gereken desteği veririz. Cola ihtiyaç değil. (İlk okul terk, beyin nöronu eksik arkadaşlar genel için yazıyorum bilginize)
Windows un emsali var Linux yada pardus kullanabilirsin iphone nin emsali samsung var kullanabilirsin he dersen ki sen yapıyor musun? yapmıyorum çünkü iki tarafında canı cehenneme iki devletten de adam olmaz ondan dolayı benim ne işime geliyorsa onu kullanıyorumİhtiyaçla zevki karıştırıyorsun dostum telefon ve bilgisayar bir ihtiyaç ve türkiyede ne apple ın ne Windows un emsali yok aynı kalitede emsaller üretilirse gereken desteği veririz. Cola ihtiyaç değil. (İlk okul terk, beyin nöronu eksik arkadaşlar genel için yazıyorum bilginize)
Türkiye’nin olan emsali yok yoksa yukardaki arkadaş Xiaomi demiş mesela bildiğim kadarıyla Xiaomi Çinin bir markası Doğu Türkistandaki zulümden bi haber Türk halkı her yerde Filistin’i konuşuyor ve İsrail’i boykot ediyor. Ama bizim kanımızdan olana göz yumuyoruz.Windows un emsali var Linux yada pardus kullanabilirsin iphone nin emsali samsung var kullanabilirsin he dersen ki sen yapıyor musun? yapmıyorum çünkü iki tarafında canı cehenneme iki devletten de adam olmaz ondan dolayı benim ne işime geliyorsa onu kullanıyorum
İşte bu yüzden xiaomi demedim samsung dedim güney kore ürünü Türkiyede windows kadar kaliteli üretileni yok ancak windowsun emsali yok dediği için linuxu örnek verebiliriz burdaTürkiye’nin olan emsali yok yoksa yukardaki arkadaş Xiaomi demiş mesela bildiğim kadarıyla Xiaomi Çinin bir markası Doğu Türkistandaki zulümden bi haber Türk halkı her yerde Filistin’i konuşuyor ve İsrail’i boykot ediyor. Ama bizim kanımızdan olana göz yumuyoruz.
Her şeyin emsali vardır. Senin de dediğin gibi Türkiye nin olmadıktan sonra hangisi işime gelirse onu alırım.İşte bu yüzden xiaomi demedim samsung dedim güney kore ürünü Türkiyede windows kadar kaliteli üretileni yok ancak windowsun emsali yok dediği için linuxu örnek verebiliriz burda
Zaten kola sıcak içilebilir bir içecek değil benim için ama teşekkürler tavsiye için. Bir şans daha verelim o zaman.Direk tüketmeyeceksen sorun olmaz dolaba atarsan yeteri soğukluğa gelince açtığın zaman asidi kaçmaz asitli içeceklerde o yüzden soğuk içiniz yazıyor asitli bir şekilde tüketmek için
Boykot senin için değil ama afiyet olsun kral önemli değilHerkese teşekkürler boykot yapın da indirimle alayım içeyim![]()