🔥İndirim 1 litre Sprite ve Kola 18₺

Baştan sona boykot. Amazonda İsraile yardım yapmış

Nasıl saatacaklarını şaşırdılar. Pepsiye pirinç bantlamışlar, kola neredeyse her büyük markette indirimde kfc mcdonalds burger king indirim dağıtıyor. Perişan olsunlar inşallah.

Malesef geç akıllandık , hafta sonu 3000 TL lik market alışverişi yaptım. İsrail e destek vermeyen ürünler bir yana özellikle yerli ürünleri tercih ettim. Bundan sonra ölene kadar bu şekilde devam edeceğim. Madem orada akan kanı durdurmaya gücümüz yetmiyor, karınca misali tarafımız belli olsun. Bundan sonra değil coca cola , pepsi ye para vermeyi, boğazımdan geçirmeyeceğim.

İkisinden de birer tane sandım :) Kargoyla gelirken çok çalkalanıyor, ufak indirim için internetten almaya değmez. Paylaşım için teşekkürler.
Direk tüketmeyeceksen sorun olmaz dolaba atarsan yeteri soğukluğa gelince açtığın zaman asidi kaçmaz asitli içeceklerde o yüzden soğuk içiniz yazıyor asitli bir şekilde tüketmek için

Cola turka zaten türk markası değil miydi ne güzel işte milli marka + 3,5LT 30 lira falan çok iyi fiyat coca coladan geri kalır yanı da yok
Cola turka kurulduğunda Ülker holdinge aitti fakat 2015 gibi fln yanlış hatırlamıyorsam Japonlara satıldı

Ne çok milliyetçi kardeşimiz var burda göğsüm kabardı resmen.Şimdi elinizdeki amerikan malı iphone'larla amerikan malı windows sistem bilgisayarlarınızı da kullanmayı bırakın da samimiyetinize inanalım dostlar.Akan kanın en büyük sebebi abd sonuçta.

Ne çok milliyetçi kardeşimiz var burda göğsüm kabardı resmen.Şimdi elinizdeki amerikan malı iphone'larla amerikan malı windows sistem bilgisayarlarınızı da kullanmayı bırakın da samimiyetinize inanalım dostlar.Akan kanın en büyük sebebi abd sonuçta.
Saçma sapan bir yorum

Geri