🔥İndirim 3.2 Adata Usb 64GB 99₺🔥🔥

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421
Link: https://app.hb.biz/upVIiO5SjrDx

Adata 64gb 3.2 Flash Bellek 99₺ diğer sitelerde 150tl üzeri ayni ürün
Screenshot_2023-11-06-22-54-28-297_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

Type C girişi olan USB arıyorum arkadaşlar, indirime giren, güzel bir şey önerisi olan var mı?

Aynı şekilde 128 gb, sağlam, hızlı bir usb önerebilecek var mı?

Bunu aldım yarın gelecek ama bu daha iyi galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz ADATA ise uzak durun ve önermeyin
Neden? Adata köklü bir marka

Köklü ancak ömrü max 3 ay + kronik sorunlu eğer bilgisayarınıza zarar dahi vermek istiyorsanız kullanılabilir

Köklü ancak ömrü max 3 ay + kronik sorunlu eğer bilgisayarınıza zarar dahi vermek istiyorsanız kullanılabilir
Bir USB bellek bilgisyara neden zarar versin dosya saklasın yeter dandik hi-level bellekler bile 3 aydan fazla dayanıyor.

Bir USB bellek bilgisyara neden zarar versin dosya saklasın yeter dandik hi-level bellekler bile 3 aydan fazla dayanıyor.
Denedim aşırı yavaşlatıyor saçma ve dosya aktarım hızı da düşük 2. Ayın sonunda algılamamaya başladı diyeceğim bu kadar buradan sonrası için şunu diyorum; bir musibet bin nasihatten iyidir

Hocam Sandisk ler var Kingston var ben 64 lük kullanıyorum bilgisayarımın yanında hediye vermişlerdi 3-4 ay oldu hem hızlı hem sorunsuz Kingston olabilir

Hocam bu fiyata zincir marketlerde 16gb var bu disk bu fiyata çerez ama siz bilirsiniz

Type C girişi olan USB arıyorum arkadaşlar, indirime giren, güzel bir şey önerisi olan var mı?
Kaç GB arıyorsunuz hocam bütçe nedir?

kingston dtx64 lük var bende 4 5 tane indirimle almıştım gayet iyi 10 mb yazma 100 mb okuma var. 9 pinli

Geri