🔥İndirim 3.2 Adata Usb 64GB 99₺🔥🔥

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421
Link: https://app.hb.biz/upVIiO5SjrDx

Adata 64gb 3.2 Flash Bellek 99₺ diğer sitelerde 150tl üzeri ayni ürün
Screenshot_2023-11-06-22-54-28-297_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

Type C girişi olan USB arıyorum arkadaşlar, indirime giren, güzel bir şey önerisi olan var mı?

Aynı şekilde 128 gb, sağlam, hızlı bir usb önerebilecek var mı?

Köklü ancak ömrü max 3 ay + kronik sorunlu eğer bilgisayarınıza zarar dahi vermek istiyorsanız kullanılabilir

Köklü ancak ömrü max 3 ay + kronik sorunlu eğer bilgisayarınıza zarar dahi vermek istiyorsanız kullanılabilir
Bir USB bellek bilgisyara neden zarar versin dosya saklasın yeter dandik hi-level bellekler bile 3 aydan fazla dayanıyor.

Bir USB bellek bilgisyara neden zarar versin dosya saklasın yeter dandik hi-level bellekler bile 3 aydan fazla dayanıyor.
Denedim aşırı yavaşlatıyor saçma ve dosya aktarım hızı da düşük 2. Ayın sonunda algılamamaya başladı diyeceğim bu kadar buradan sonrası için şunu diyorum; bir musibet bin nasihatten iyidir

Aynı şekilde 128 gb, sağlam, hızlı bir usb önerebilecek var mı?
Hocam Sandisk ler var Kingston var ben 64 lük kullanıyorum bilgisayarımın yanında hediye vermişlerdi 3-4 ay oldu hem hızlı hem sorunsuz Kingston olabilir
Post automatically merged:

Hocam bu fiyata zincir marketlerde 16gb var bu disk bu fiyata çerez ama siz bilirsiniz
Post automatically merged:

Type C girişi olan USB arıyorum arkadaşlar, indirime giren, güzel bir şey önerisi olan var mı?
Kaç GB arıyorsunuz hocam bütçe nedir?

kingston dtx64 lük var bende 4 5 tane indirimle almıştım gayet iyi 10 mb yazma 100 mb okuma var. 9 pinli

Geri