Furkan_Demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 459
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden çoğu kişi %60 klavye kullanıyor 
Paraları o kadarını almaya yetmişNeden çoğu kişi %60 klavye kullanıyor![]()
Kameralara çıkmışım kkskx
Cebindeki 3 kuruş paraya kadar sisteme verince kasa alamayınca dolabı kasa yaptıkAa ben
Düz kontak kardeşimmmmCebindeki 3 kuruş paraya kadar sisteme verince kasa alamayınca dolabı kasa yaptık![]()
hurdacılardan eski kasa alsan en azından korur görüntüsü önemli değil ama bileşenlerine zarar gelebilir.Cebindeki 3 kuruş paraya kadar sisteme verince kasa alamayınca dolabı kasa yaptık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düz kontak kardeşimmmm
Eski kasa evde var aslın da zaten biraz işin gırgırındayım 1-2 haftaya kasa alacağım hocam.hurdacılardan eski kasa alsan en azından korur görüntüsü önemli değil ama bileşenlerine zarar gelebilir.
Reis Dominus cu çıktı
Anlamadım?Reis Dominus cu çıktı
Hocam wallpaper’dan bahsediyor.Anlamadım?
He tamam LoL karakteri herhalde hiç oynamadım ama walpaperi güzel bir de DJ müzik temalı olunca baya hoşuma gitti favori duvar kağıtlarımdanHocam wallpaper’dan bahsediyor.
Koyduğun walpaper dominus bilmiyor musun yoksa hocam ;/Anlamadım?
Rocket league arabası HocamHe tamam LoL karakteri herhalde hiç oynamadım ama walpaperi güzel bir de DJ müzik temalı olunca baya hoşuma gitti favori duvar kağıtlarımdan
Yok kardeşim hiç LoL oynamadım bende iş yerinde ki arkadaştan öğrendi. LOL karakteri olduğunu. LoL de aşırı kanser kitle var CS 2 bile bazen delirtiyor LoL ü düşünemiyorumKoyduğun walpaper dominus bilmiyor musun yoksa hocam ;/
He arabalı olan mı rocket league oynadım ama fazla değil zevkli oyun ama karşıya gelen bot mu gerçek mi anlamadım çok kolay kazanıyorum maçlarıKoyduğun walpaper dominus bilmiyor musun yoksa hocam ;/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rocket league arabası Hocam