PC kullanıcısı
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
fareyi ters çevirip foto atarsan inanırımMontaj esnasında çektiğim fotoğraf Alıntıyı görüntüle
Hocam ne LoL’ü, Rocket LeagueHe tamam LoL karakteri herhalde hiç oynamadım ama walpaperi güzel bir de DJ müzik temalı olunca baya hoşuma gitti favori duvar kağıtlarımdan
anlık değil ama anlık biraz dağınık
Benim rankima gel görürüz hocam.d 5 aydır oynuyorum 650 sattim var champion 1 im bazen GC rankında rakipler geliyor GC ler nasıl oynuyor video atayım mi bekleYok kardeşim hiç LoL oynamadım bende iş yerinde ki arkadaştan öğrendi. LOL karakteri olduğunu. LoL de aşırı kanser kitle var CS 2 bile bazen delirtiyor LoL ü düşünemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
He arabalı olan mı rocket league oynadım ama fazla değil zevkli oyun ama karşıya gelen bot mu gerçek mi anlamadım çok kolay kazanıyorum maçları![]()
Hocam mcqueen gelicek alıcak mısınız ?Benim rankima gel görürüz hocam.d 5 aydır oynuyorum 650 sattim var champion 1 im bazen GC rankında rakipler geliyor GC ler nasıl oynuyor video atayım mi bekle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu şekil rakiper ile oynuyorum ben işte![]()
İşteyim şuanda ben direk bunu atayımfareyi ters çevirip foto atarsan inanırım
Fennec ciyim ben Hocam valla .dHocam mcqueen gelicek alıcak mısınız ?
Kolay gelsin hocamİşteyim şuanda ben direk bunu atayım Alıntıyı görüntüle
Video ki walpaper kastediyor zannettim mesajı güncelleyip video eklemiştim arkadaş onu alıntılamışHocam ne LoL’ü, Rocket League![]()
Sağol kardeşimKolay gelsin hocam
bu hangi klavyeydi ya