Mafia Definitive Edition 1,2,3

JynOx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
Mafia serisini seviyorum Definitive Edition 1. sini crack az bişe oynamıştım şu an üçü de indirimde birisini almak istiyorum hangisini almalıyım?

2'yi al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1'i bitirmemişsin, 1'i al. Bitirdin sandım.

2'yi al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1'i bitirmemişsin, 1'i al. Bitirdin sandım.
Şu an bitirmek önemli değil sadece en güzeli hangisiyse onu alacağım kütüphanemde dursun diye

trilogy olarak almanı öneririm 3ü birden çok uygun fiyatta 1 oyuna 60 küsür vermektense 3 oyuna 120tl vermek daha mantıklı tabi eğer illa 1 oyun alıcam dersen 2.nin hikayesi daha çok seviliyor

Hocam 3ü birden 123tl birine 60tl vermektense onu al hepsini oynarsın:D
Nays kartın varsa %20 iadesi de var

Hocam 3ü birden 123tl birine 60tl vermektense onu al hepsini oynarsın:D
Nays kartın varsa %20 iadesi de var
trilogy olarak almanı öneririm 3ü birden çok uygun fiyatta 1 oyuna 60 küsür vermektense 3 oyuna 120tl vermek daha mantıklı tabi eğer illa 1 oyun alıcam dersen 2.nin hikayesi daha çok seviliyor
Steam cüzdanımda 67tl var atm ile uğraşmak istemiyorum 1. oyun çok hoşuma gitmişti ama 2 daha güzelse onu alacağım, bu arada 2 de freeroam var mı?

1 en iyisi 2 biraz olmamış yani 1 den çok farklı 2. Oyun fizik çatışma anlamında felan kötü değil ama bir mafia oynuna gidicek bir fizik motoru değil

1.oynadıysan 2.yi al fakat 1.nin definitive halini oynamadıysan öyle oyna önce. 3.ü oyunu hiç oynama çünkü berbat bir oyun.

1.oynadıysan 2.yi al fakat 1.nin definitive halini oynamadıysan öyle oyna önce. 3.ü oyunu hiç oynama çünkü berbat bir oyun.
Yarısına kadar falan oynamıştım galiba oynayalı baya oluyor ama görevleri az çok hatırlıyorum sıkar mı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri