12000TL Hazır Sistem

Merhaba, 12000TL civarına güzel bir sistem gelir mi sizce Efsane cumaya özel? Yoksa beklemeden bu sistemi almalı mıyım daha iyisi gelmez mi. https://www.itopya.com/modart-arc-2...ess-40-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdin_h24486
Hocam ben bunu aldım ay başı perşembe almıştım 1 haftada geldi ssd 1 tb yapıp aldım 12.5k ya şuan artmış fiyat monitörüm yok şuan tüm param kasaya gitti bidaki ay alıcam monitör bence alınır testlere ısı değerlerine watt kullanımına fln baktım gayet güzel gibi geldi bana bence alınır

Bu fiyata nerede var?
ekran kartı arasında çok bir fark yok sanırım sorduğunuz için bir seçenek olaram paylaştım ram değiştirmenizi öneririm ayriyeten isterseniz ssd de değiştirebilirsiniz tercih meselesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben bunu aldım ay başı perşembe almıştım 1 haftada geldi ssd 1 tb yapıp aldım 12.5k ya şuan artmış fiyat monitörüm yok şuan tüm param kasaya gitti bidaki ay alıcam monitör bence alınır testlere ısı değerlerine watt kullanımına fln baktım gayet güzel gibi geldi bana bence alınır
ekran kartı biraz fazla güç çekiyor gibi ama yine de performans olarak güzel

Son düzenleme:
Arc sistem 12k 12,5k ya alınır. Eğer biraz ayar yapmayı seviyorsan zaten 3060dan bir tık iyi performans veriyor.

Ha amacım her oyunu güzel ayarlarla açayımsa nvidia 3060/4060 alabilirsin %25 fazlasına

Geri