Hocam fps testlerine baktığımda 7800XT ye 4-5 fos fark attığı yerler var fakat hazır sistemler için üretilmiş bir kart ve piyasada çok yok sıfır kapalı halini 14K ya buldum.7900 GRE parampinçik eder hepsini.
14K ya çok iyi alıp geçin, bildiğim kadarıyla bir sorunu yok.Hocam fps testlerine baktığımda 7800XT ye 4-5 fos fark attığı yerler var fakat hazır sistemler için üretilmiş bir kart ve piyasada çok yok sıfır kapalı halini 14K ya buldum.
Çekinme nedenim kartın stabilirliğinden emin olamadım kullanıcısı bulunmadığı için
Sağolun bende bu fikirdeyim, yine de sistemsel problemler için bi kaç site daha incelemekte fayda var kullanıcı yorumu olarak.14K ya çok iyi alıp geçin, bildiğim kadarıyla bir sorunu yok.
7800 XT den %15 güçlü bir karttır kendisi.
Yessir budur
7900xt versiyonun kırpılmış hali yani ona göre alın14-15K bandı aralığında açılmamış olarak denk geldiğim kartlar arasında hangisi tercih edilebilir?
7900GRE hakkında çok bilgiliye ulaşamadım kullanan var mıdır?
Evet hocam fiyat durumuda var tabi o fiyat bandında alabiliceğim kartlar şle karşılaştırıyorum7900xt versiyonun kırpılmış hali yani ona göre alın
Hocam bu ilan Esenyurt'daki Gaming Türkiye isimli dolandırıcı bir firmanın yan hesabı. Kesinlikle Uzak Durun.Yessir budur
Ayrıca rtx4070 rakibi olarak piyasaya sürüldü yani o fiyata 4070 bulursanız 4070 tercih ederdimEvet hocam fiyat durumuda var tabi o fiyat bandında alabiliceğim kartlar şle karşılaştırıyorum
Teşekkür ediyorum dikkatiniz için birazda benim şansıma sanırım, bit yeniği olduğu aşikar bi tık,Hocam bu ilan Esenyurt'daki Gaming Türkiye isimli dolandırıcı bir firmanın yan hesabı. Kesinlikle Uzak Durun.
Hocam colorful kaçırdım malesef şuan 14-15-16 bantlarında kapalı kutu bulamadım. O yüzden 7800 mecbur gibi duruyorAyrıca rtx4070 rakibi olarak piyasaya sürüldü yani o fiyata 4070 bulursanız 4070 tercih ederdim