❌İndirim Bitti! Acer nitro 16 RTX4050 24.699 TL

Satıcı hakkında çok olumsuz yorum var. Hiç buna bulaşmayip amazondaki nitro 5 4050 versiyonuna yönelsek daha mantıklı mı olur

Satıcı hakkında çok olumsuz yorum var. Hiç buna bulaşmayip amazondaki nitro 5 4050 versiyonuna yönelsek daha mantıklı mı olur
O Size kalmış hocam ama çok olumlu yorumda gördüm ben genelde bu durumlar %70 %30 falan oluyor. Amazon tabii tartışılmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Sorun olmaz. Genellikle olumlu oluyor.

Eyvallah beyler. Peki işlemcileri arasındaki fark nasıl? Grafik tasarım 3d modelleme işleriyle uğraşıyorum işlemci performansı çok zayıf kalır mı

Sadece maximum kartlar taksit yapabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyun anında ısınmıyor burada izleyebilirsiniz
İncelemede Witcher dan ekran görüntüsü paylaşmışlar ama? Benim paylaştığım değerlere baktın mı?

Eyvallah beyler. Peki işlemcileri arasındaki fark nasıl? Grafik tasarım 3d modelleme işleriyle uğraşıyorum işlemci performansı çok zayıf kalır mı
Yeterlidir diye düşünüyorum.

Bak bu son attığında Gpu2 81 derece yazıyor.
Hocam testlerde ısınıyordur makine eminim ama oyunda baya incelemelere baktım sıcaklıktan dolayı kimsenin olumsuz konuştuğunu görmedim. Eğer gerçekten sıkıntı durum varsa bende iptal ederim.

Hocam testlerde ısınıyordur makine eminim ama oyunda baya incelemelere baktım sıcaklıktan dolayı kimsenin olumsuz konuştuğunu görmedim. Eğer gerçekten sıkıntı durum varsa bende iptal ederim.
Bende çoğu incelemede diğer modellerden çok daha serin çalıştığını gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri