Eh ben riske atmam zatende kyronaut extreme sürerim en fazlaKendine bu konuda güveniyor musun? Forumda bunu denerken cihazı çöp eden birine rastlamıştım acısını tahmin edemezsin![]()
Eh ben riske atmam zatende kyronaut extreme sürerim en fazlaKendine bu konuda güveniyor musun? Forumda bunu denerken cihazı çöp eden birine rastlamıştım acısını tahmin edemezsin![]()
Aga para çıkaramadım 25k ya alınacak en iyi cihaz bu mu sonradan upgrade ederimHayırlı olsun.
ParçalarıAga para çıkaramadım 25k ya alınacak en iyi cihaz bu mu sonradan upgrade ederim
Evet.Aga para çıkaramadım 25k ya alınacak en iyi cihaz bu mu sonradan upgrade ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Parçaları
Knk ekran kartı olarak daha iyisi imkansız zaten 30+ a kadar ekran kalitesi olarak da piyasada nadir laptoplarda 400 nit ekranı varAga para çıkaramadım 25k ya alınacak en iyi cihaz bu mu sonradan upgrade ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Parçaları
Öne geçen tarafı da o zaten.Knk ekran kartı olarak daha iyisi imkansız zaten 30+ a kadar ekran kalitesi olarak da piyasada nadir laptoplarda 400 nit ekranı var
Öne geçen tarafı da o zaten.
Hem ekran çok iyi hem de soğutması.
O fiyata daha hiçbir laptopta termal sıvı metal termal macun görmedim.
Knk ekran kartı olarak daha iyisi imkansız zaten 30+ a kadar ekran kalitesi olarak da piyasada nadir laptoplarda 400 nit ekranı var
Arkadaşlar laptopu aldımda buna uyan 8gb ram modelini nerden bulucam.Rica ederim.