1080p fullhd 27 inch almaArkadaşlar ben playstation 4 için monitör alacağım ama hala karar veremedim 24 inç veya 27 inç monitör olacak 1ms ve 144 hz olacak ps4 olduğu için hoparlörlü almalı mıyım ? Yoksa ayrı olarak mı hoparlör almalı mıyım?
Bütçe maks 1800Arkadaşlar ben playstation 4 için monitör alacağım ama hala karar veremedim 24 inç veya 27 inç monitör olacak 1ms ve 144 hz olacak ps4 olduğu için hoparlörlü almalı mıyım ? Yoksa ayrı olarak mı hoparlör almalı mıyım?
Neden ? Adamın bütçesi çok. Daha ne alabilir ki ?1080p fullhd 27 inch alma
Arkadaşlar ben playstation 4 için monitör alacağım ama hala karar veremedim 24 inç veya 27 inç monitör olacak 1ms ve 144 hz olacak ps4 olduğu için hoparlörlü almalı mıyım ? Yoksa ayrı olarak mı hoparlör almalı mıyım?
çoğu kişi önermiyor o yüzden dedimNeden ? Adamın bütçesi çok. Daha ne alabilir ki ?
Bunu önerebilirim.AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yanına da USB Hapörler bunu öneririm. S120 ile aynı. Sadece birisi jak, birisi USB ile çalışıyor.
Bu USB olanıLogitech Z120 Stereo Hoparlör - Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech Z120 Stereo Hoparlör - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Şimdi ben hoparlör almassam ses hiç grlmes demi kulaklık takmadığım sürece ps4 tenNeden ? Adamın bütçesi çok. Daha ne alabilir ki ?
Bunu önerebilirim.AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam çok üzgünüm önerdiğim hapörler hem jak hem usb girişliymiş. Yanlış önerdiğim için üzgünüm![]()
Evet.Şimdi ben hoparlör almassam ses hiç grlmes demi kulaklık takmadığım sürece ps4 ten