Yardım Steelseries prime yoksa razer deathadder essential mı

Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar Steelseries prime yoksa razer deathadder essential mı fps oyunları için
steelseries prime şipariş ettim ama bazılari kötü diyor şiparişi iptal edip razer essential mı almalıyım.
kargoya verilmeden iptal etmem lazım.

Çok farkedeceğini sanmıyorum 20 25 euro bandında mouselar ikisi de hangisi hoş geliyorsa onu al.

Arkadaşlar Steelseries prime yoksa razer deathadder essential mı fps oyunları için
steelseries prime şipariş ettim ama bazılari kötü diyor şiparişi iptal edip razer essential mı almalıyım.
Essential alma razerın bu mousesi özellikle kronik scroll arızasına sahip kullanmış biri olarak söylüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

prime 450 ips 50g essintial 220 ips 30g arada fark var fps oyunları için fark eder mi? daha iyi flick filan atarmıyım
buarada mous padi steelseries qck şipariş verdim
ips farkı hissedebilirdin ikisinide deneseydin ancak kağıt üstünde fazlaca fark var

Essential alma razerın bu mousesi özellikle kronik scroll arızasına sahip kullanmış biri olarak söylüyorum

ips farkı hissedebilirdin ikisinide deneseydin ancak kağıt üstünde fazlaca fark var
prime skatezleri kötüymüş ve gecikme sorunu varmış bu sorun yaratırmı

bu konuda seni başka birine yönlendireyim ben en iyisi @MuratTheFounderOfGariban hocam benden milyar kat daha bilgili bu konularda

prime fps al güzel .

E
Essentials kadar berbat bir mouse yok. Prime FPS al

bende essential kullanıyorum aynı scroll sorununu bende yaşıyorum hatta sol clik te çift tıklamaya başladı bende ss aerox 3 almayı düşünüyorum

Geri