Yeni aldigim bilgisayarim ayda 2 3 kez donuyor

xuwi

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaslar
bu bilgisayari ozellestirerek birkac ay once aldim ama aydsa tahmini 1,2,3 kere donma yasadim fazla bilgim olmadigi icin buraya basvurdum

image.png

donmanin sebepleri neler olabilir yapmam gereken bi ayar varmi bilgi verebilirmisiniz?

Arkadaslar
bu bilgisayari ozellestirerek birkac ay once aldim ama aydsa tahmini 1,2,3 kere donma yasadim fazla bilgim olmadigi icin buraya basvurdum

Alıntıyı görüntüle
donmanin sebepleri neler olabilir yapmam gereken bi ayar varmi bilgi verebilirmisiniz?
nasıl bir donma daha detaylı anlatır mısınız ?

nasıl bir donma daha detaylı anlatır mısınız ?
herhangi bir is yaparken valodayken/discordayken birden sadece donuyor fare,klavye hicbirsey hareket etmiyor herhangi birsey yapamiyorum power tusundan kapatmaktan baska

herhangi bir is yaparken valodayken/discordayken birden sadece donuyor fare,klavye hicbirsey hareket etmiyor herhangi birsey yapamiyorum power tusundan kapatmaktan baska
sorunun fare veya klavye den olmadığına emin misin ?

hayir bu arada cpu kullanimim %55 de oluyor %1 de oluyor %100 de oluyor orasi bi artiyor bi azaliyor onu farkettim
kullanım oranları yaptığın işe göre değişir de , stok fandan mı acaba diyeceğim onu da kış ayındayız:unsure:

1701113488555.png

cpu demisim gpu olucak o boyle surekli 90-100 arasina cikiyo

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkada sadece discord yayini aick oyun acik degil
Garantisi devam ediyorsa satın aldığın yere ulaş , kullanıcı kaynaklı değilse yardımcı olurlar muhtemelen. Hangi marka kart bu ve nereden aldın.

Garantisi devam ediyorsa satın aldığın yere ulaş , kullanıcı kaynaklı değilse yardımcı olurlar muhtemelen. Hangi marka kart bu ve nereden aldın.
burasi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,348
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri