thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,395
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Tabletleri hiç bilmiyorum ekranı full hd değil ama fiyatı iyi duruyor ihtiyacı olan vardır diye paylaştımDeğer mi
Emin olmamakla bilrlikte sanki web stoğu da vardı ben konuyu açtığımda, dikkat etmedim açıkçasımağzada diyor puu .D
sıkıntı yok yinede saolEmin olmamakla bilrlikte sanki web stoğu da vardı ben konuyu açtığımda, dikkat etmedim açıkçası
Web stoğu vardı değil mi ben açtığımda vardı diye hatırlıyorum, sağlık olsun yarında monitör gelecek gözüküyor tasarıma göreBen aldım 1 tane dün kaçırdığım monitör rüyalarıma giriyor tesadüfen denk geldim![]()
İncehesaptan monitör aldım henüz kargoya verilmesi inşallah yarında verilmez belki yarın monitör yakalarızWeb stoğu vardı değil mi ben açtığımda vardı diye hatırlıyorum, sağlık olsun yarında monitör gelecek gözüküyor tasarıma göre
o monitör kalp krizi geçirtir adama eski iş yerimde vardı 2 kutuda açıp denemiştim güzeldi be alamadım üzdü dünBen aldım 1 tane dün kaçırdığım monitör rüyalarıma giriyor tesadüfen denk geldim![]()
Kardeşim YouTube roblox pubg mobile falan oynuyor telefonu rahat bıraksın diye aldım. Fiyat performans olarak iyi değil mi800P Ekran sorun yaratır diye düşünüyorum. Onun dışında coluk cocuk minecraft fln oynasin diye aliniyorsa sorun yok.