🔥İndirim Lenovo Tab M10 HD TB-X306F 10.1" 64GB 4GB 3600 TL (STOK GELDİ)

mağzada diyor puu .D

Ben aldım 1 tane dün kaçırdığım monitör rüyalarıma giriyor tesadüfen denk geldim 😁

ekranı güzel gözüksün istiyorsanız huwaei matepad se öneririm bu fiyat klasmanında yada samsung galaxy tab a8

Ben aldım 1 tane dün kaçırdığım monitör rüyalarıma giriyor tesadüfen denk geldim 😁
Web stoğu vardı değil mi ben açtığımda vardı diye hatırlıyorum, sağlık olsun yarında monitör gelecek gözüküyor tasarıma göre

Web stoğu vardı değil mi ben açtığımda vardı diye hatırlıyorum, sağlık olsun yarında monitör gelecek gözüküyor tasarıma göre
İncehesaptan monitör aldım henüz kargoya verilmesi inşallah yarında verilmez belki yarın monitör yakalarız

o monitör kalp krizi geçirtir adama eski iş yerimde vardı 2 kutuda açıp denemiştim güzeldi be alamadım üzdü dün :D

800P Ekran sorun yaratır diye düşünüyorum. Onun dışında coluk cocuk minecraft fln oynasin diye aliniyorsa sorun yok.

800P Ekran sorun yaratır diye düşünüyorum. Onun dışında coluk cocuk minecraft fln oynasin diye aliniyorsa sorun yok.
Kardeşim YouTube roblox pubg mobile falan oynuyor telefonu rahat bıraksın diye aldım. Fiyat performans olarak iyi değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,264
Üyeler
186,597
Son üye
misafirrrr
Geri