Ryzen 5 1600 AF yerine 1600 gönderdiler

emirfe

80+
Reaksiyon skoru
29
Gamegaraj dan montajsız sistem aldım, seçeneklerde AF olarak seçmiştim 2 temmuz 15 52 de ss almıştım, sistem geldi topladık zaten islemci kutusuz gelmişti tray islemci, 2016 1.nesil ryzen 5 1600 olarak geldi, taktık baktık ve öyle. Napabilirim? 6 temmuzda elime ulaştı ürün.

gamegaraja ulaş yardımcı olurlar olmazsada Thh ye başvur

gamegaraja ulaş yardımcı olurlar olmazsada Thh ye başvur
Dostum sisteme monte ettik, onu sorun ederler mi? Bugün farkedebildik. Yani aradan 1 gün geçti, ssleri kontrol ederken buldum, siparişten önce nolur nolmaz diye ss almıştım. Sıkıntı olur mu?

Sıkıntı olmaz kardeşim demonte gönderseler eyvallah sen bakardın ama monte şekilde gönderdikleri için sıkıntı olmaz.

Sıkıntı olmaz kardeşim demonte gönderseler eyvallah sen bakardın ama monte şekilde gönderdikleri için sıkıntı olmaz.
Kanka yanlis okumuşsun sanırım, demonte gönderdiler zaten. Ben arada kaldım, acaba 1600 mu siparis ettim stok bitti diye orda gözüm kaydı af olmadigini gormedim falan diye, sonra baktık ve gördük yani AF istemisiz.

Kanka yanlis okumuşsun sanırım, demonte gönderdiler zaten. Ben arada kaldım, acaba 1600 mu siparis ettim stok bitti diye orda gözüm kaydı af olmadigini gormedim falan diye, sonra baktık ve gördük yani AF istemisiz.
Demonteyse zor kanka termal fln yapıştığı için ama sonuçta yanlış mal göndermişler sen bir uğraş adamlara yani üstlerine git çözerler.

Dostum sisteme monte ettik, onu sorun ederler mi? Bugün farkedebildik. Yani aradan 1 gün geçti, ssleri kontrol ederken buldum, siparişten önce nolur nolmaz diye ss almıştım. Sıkıntı olur mu?
Kutusuz olduğu için hangisi olduğunu tespit edemezdin.

Demonteyse zor kanka termal fln yapıştığı için ama sonuçta yanlış mal göndermişler sen bir uğraş adamlara yani üstlerine git çözerler.
Yani ben AF istiyorum direkt, başka bir amaç içerisinde olmucam yani. Termalini temizleyip satsinlar, ne de olsa kutusuz satıyorlar. En nihayetinde yanlis mal, dolandırıcılık resmen. Yarın arayacagim, islem yapamiyoruz takmissiniz vs den girerlerse zaten ileri boyuta gider gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusuz olduğu için hangisi olduğunu tespit edemezdin.
Kesinlikle, zaten acar acmaz cpu z indirdim heyecanla, kumar gibi lanet. 14 nm gördüm. Olay böyle, yardimci olurlar mi, uzar mi?

Yani ben AF istiyorum direkt, başka bir amaç içerisinde olmucam yani. Termalini temizleyip satsinlar, ne de olsa kutusuz satıyorlar. En nihayetinde yanlis mal, dolandırıcılık resmen. Yarın arayacagim, islem yapamiyoruz takmissiniz vs den girerlerse zaten ileri boyuta gider gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle, zaten acar acmaz cpu z indirdim heyecanla, kumar gibi lanet. 14 nm gördüm. Olay böyle, yardimci olurlar mi, uzar mi?
Satıcı firma olur mu bilmem ama THH kesinlikle olur.

Çözülür sorunun ya merak etme

İşlemci üzerindeki numaranın sonunda AF yazar.Yani tespit edebilirdi.Ama 12 seçtiği halde stoktan dolayı 14 gönderdilerse her türlü çözerler.
Kutudan çıkardınız derler belki.

İade edebilirsin. Sisteme takıp takmaman bir şeyi değiştirmez. Gerekirse Tüketici Hakları'na kadar götür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,015
Üyeler
185,211
Son üye
Mami.37
Geri