Donanım arşivi sistem 2 oyun hediyesi

Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar amd rewards tan kodu hallettim aşağıda ekran görüntüsü bıraktım sizde de böyle mi ? oyun çıktığı zaman mı burası güncellenecek ?

Ekler

• Screenshot_2020-07-08-09-23-56-471_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-07-08-09-23-56-471_com.android.chrome.jpg
    568.2 KB · Hit: 86
evet oyun 7 ağustosta pc ye çıkıyor

Ama kampanya 30 temmuza kadar bir sıkıntı olmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sistemin YouTube videosunu iyi izle nasıl bahsedilmedi ??

Bende de böyle. AMD kodlar hazır olduğunda gönderecek.

yani nasıl alabilirim
Dostum da sistem 2 aldın ve eline ulaştıysa sistemin yanında gelen faturanın fotoğrafını [email protected] mail adresine mail olarak yolla ve duruma açıkla da sistem 2 aldım ve hediyesi varmış vs de bana 5-6 günde geri dönüş yaptılar nasıl yapılacağına gelirsek gelen mailde anlatıyor zaten ama yinede bi özet geçeyim mailde gelen kodu amd rewards sitesine kayıt olup giriyorsun kodu ve amd bir yazılım indirmeni istiyor doğrulama için onu kur doğrula amd sana 1 kredi veriyor o kredi ile de oyunu seçiyorsun bu kadar sonra dönüş yapacaklardır yani öyle umuyorum beklemedeyim bende

Dostum da sistem 2 aldın ve eline ulaştıysa sistemin yanında gelen faturanın fotoğrafını [email protected] mail adresine mail olarak yolla ve duruma açıkla da sistem 2 aldım ve hediyesi varmış vs de bana 5-6 günde geri dönüş yaptılar nasıl yapılacağına gelirsek gelen mailde anlatıyor zaten ama yinede bi özet geçeyim mailde gelen kodu amd rewards sitesine kayıt olup giriyorsun kodu ve amd bir yazılım indirmeni istiyor doğrulama için onu kur doğrula amd sana 1 kredi veriyor o kredi ile de oyunu seçiyorsun bu kadar sonra dönüş yapacaklardır yani öyle umuyorum beklemedeyim bende
Sağol teşekkür ederim sen kodumu bekliyorsun

Geri