Yardım RX 5700 XT Oyunlarda Düşük GPU Kullanımı

İşlemci Darboğaz yapıyor gibi gözüküyor ama o işlemcinin darboğaz yapmaması lazım pek anlayamadım @crazyreign @Beyfendiiii6 buraya bir baksın.

Başka oyunlarda aynı sorun var mı?

Özet geç reis.
Arkadaşın oyndaki GPU kullanımı düşük ve fps si de düşük 1080p Max ayarlarda oynuyor Kartı RX5700XT İşlemcisi R5 3600 Güç seçeneklerinde Yüksek performans seçili oyunu 2K da denedi yine aynı sonuç ama FPS si daha da düştü.

Arkadaşın oyndaki GPU kullanımı düşük ve fps si de düşük 1080p Max ayarlarda oynuyor Kartı RX5700XT İşlemcisi R5 3600 Güç seçeneklerinde Yüksek performans seçili oyunu 2K da denedi yine aynı sonuç ama FPS si daha da düştü.
Her oyunda mı? Yoksa belli birkaç oyunda mı?

Green Hell ve Bannerlord da oluyormuş LOL de olmuyormuş.

Şimdiye kadar lol csgo bannerlord ve green hell oynadım lol ve csgoda normal ama bannerlord ve green hellde değerler böyle
Valla ben de pek anlamadım, darboğaz olmaması lazım. İşin garibi CSGO ve Bannerlord'da nasıl normal? Onlar normalken diğerleri neden normal değil? :D

Cs ve Lol biraz daha işlemci ağırlıklı oyunlar ama diğer bahsettikleri ekran kartının gücüne ihtiyaç duyan oyunlar bence ekran kartında bir sorun var başka bir ekran kartı var mı hocam deneyebileceğiniz acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,328
Üyeler
185,708
Son üye
Ruslanmik123
Geri