terebayt
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,518
İşlemci Darboğaz yapıyor gibi gözüküyor ama o işlemcinin darboğaz yapmaması lazım pek anlayamadım @crazyreign @Beyfendiiii6 buraya bir baksın.
Yardımınız için sağolun Ryzen 5 3600 gibi işlemcinin darboğaz yapması bana pek muhtemel gelmiyor ama moralim bozuldu elimden bişey gelmiyorİşlemci Darboğaz yapıyor gibi gözüküyor ama o işlemcinin darboğaz yapmaması lazım pek anlayamadım @crazyreign @Beyfendiiii6 buraya bir baksın.
Özet geç reis.İşlemci Darboğaz yapıyor gibi gözüküyor ama o işlemcinin darboğaz yapmaması lazım pek anlayamadım @crazyreign @Beyfendiiii6 buraya bir baksın.
Lol da normal zaten bide bannerlordda aynı sorun oluyorBaşka oyunlarda aynı sorun var mı?
Arkadaşın oyndaki GPU kullanımı düşük ve fps si de düşük 1080p Max ayarlarda oynuyor Kartı RX5700XT İşlemcisi R5 3600 Güç seçeneklerinde Yüksek performans seçili oyunu 2K da denedi yine aynı sonuç ama FPS si daha da düştü.Özet geç reis.
Her oyunda mı? Yoksa belli birkaç oyunda mı?Arkadaşın oyndaki GPU kullanımı düşük ve fps si de düşük 1080p Max ayarlarda oynuyor Kartı RX5700XT İşlemcisi R5 3600 Güç seçeneklerinde Yüksek performans seçili oyunu 2K da denedi yine aynı sonuç ama FPS si daha da düştü.
Şimdiye kadar lol csgo bannerlord ve green hell oynadım lol ve csgoda normal ama bannerlord ve green hellde değerler böyleHer oyunda mı? Yoksa belli birkaç oyunda mı?
Valla ben de pek anlamadım, darboğaz olmaması lazım. İşin garibi CSGO ve Bannerlord'da nasıl normal? Onlar normalken diğerleri neden normal değil?Şimdiye kadar lol csgo bannerlord ve green hell oynadım lol ve csgoda normal ama bannerlord ve green hellde değerler böyle
bannerlord normal değil ondada aynı CSGO Ve LOL de normalValla ben de pek anlamadım, darboğaz olmaması lazım. İşin garibi CSGO ve Bannerlord'da nasıl normal? Onlar normalken diğerleri neden normal değil?![]()
Tam tersi olması lazım onun, cidden çok garip. Yardım edemeyeceğim maalesef.bannerlord normal değil ondada aynı CSGO Ve LOL de normal