Yardım RX 5700 XT Oyunlarda Düşük GPU Kullanımı

Cs ve Lol biraz daha işlemci ağırlıklı oyunlar ama diğer bahsettikleri ekran kartının gücüne ihtiyaç duyan oyunlar bence ekran kartında bir sorun var başka bir ekran kartı var mı hocam deneyebileceğiniz acaba
Olması çok da muhtemel değil sonuçta evimizde sürekli ikinci bir ekran kartı bulundurmuyoruz.
Tam tersi olması lazım onun, cidden çok garip. Yardım edemeyeceğim maalesef.
Ben de anlamadım aşırı saçma.

Cs ve Lol biraz daha işlemci ağırlıklı oyunlar ama diğer bahsettikleri ekran kartının gücüne ihtiyaç duyan oyunlar bence ekran kartında bir sorun var başka bir ekran kartı var mı hocam deneyebileceğiniz acaba
Maalesef başka ekran kartım yok ben bu konuyu daha öncede açmıştım bana psudan olabileceği söylendi 600w az diye 3Dmark time spy testi yaparken %99 kullanımda oluyor ve skor normal

Olması çok da muhtemel değil sonuçta evimizde sürekli ikinci bir ekran kartı bulundurmuyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de anlamadım aşırı saçma.
tabii ki muhtemel değil ama yine de bi sorayım dedim. Nedense ekran kartından kaynaklı bir sorun olduğu ve işin sonunda ekran kartı garantiye gidecekmiş gibi geliyor ama pek de emin değilim çok garip bir konu 600w psu da aklımı kurcalıyor ayrıca

tabii ki muhtemel değil ama yine de bi sorayım dedim. Nedense ekran kartından kaynaklı bir sorun olduğu ve işin sonunda ekran kartı garantiye gidecekmiş gibi geliyor ama pek de emin değilim çok garip bir konu 600w PSU da aklımı kurcalıyor ayrıca
AMD 600w yeterli diyor zaten sistem toplamda 600 den aşşağı güç kullanıyor bende anlamadım

Arkadaşım merhaba,bende da-2 sistem kullanmaktayım aynı sorun benim ekran kartımda da mevcut karttan performans alamıyosun bu durumu yaşayıncada çözümünü bulursan benide bilgilendirirsen sevinirim

Madem psu ile alakalı değil o halde garanti yolu gözüktü gibi ama bundan önce keşke Mehmet abi Abdullah abi bir baksalar

Madem PSU ile alakalı değil o halde garanti yolu gözüktü gibi ama bundan önce keşke Mehmet abi Abdullah abi bir baksalar
Peki RAM kısmında bir şey olabilirmi çünkü gerçekten garantiyle uğraşmak istemiyorum RAM 8 gb o Sıkınytı yapıyor olabilirmi

5700 mb civarı ram harcanıyor oyunlarda sizin sisteminizde gördüğüm kadarıyla böyle modern warfare gibi yüksek ram isteyen oyunlarda bir test etseniz acaba sonuçta sistem çok güçlü alacağı fps de az çok belli

Geri