galaxy buds 2 1400 tl

piyasası o fiyatta zaten. sorun olacağını sanmıyorum

Kırmızı elmadan ssd almıştım orijinal ve güzel paketlemeyle gelmişti.
Ben aldığımda sorun yoktu mağazada
fiyat farkı şüphe uyandırdı sadece, peki aldığınızda diğer sitelere illa bakmışsınızdır fiyatlar az çok aynı mıydı

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-buds-2-bluetooth-kulaklik-green-sm-r177nzgatur-p-HBCV00000LG8N9?magaza=KırmızıElma
galaxy buds 2 almak istiyorum fakat satıcı kırmızı elma güvenilir midir, replika ürün gönderir mi acaba deneyimi olan veya bilgi sahibi olan var mı? ayrıca ürün kendi sitesinde 2200 lira vatanda 2000 lira burada 1400 lira.
Satıcıdan alan 240 kişi yorum yapmış kimse de orijinal değil dememiş bence alınır

Samsung mu telefon
evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam vatan hep pahalı satıyor fiyatı normal piyasaya göre şu an
anladım sağ olun

Satıcıdan alan 240 kişi yorum yapmış kimse de orijinal değil dememiş bence alınır
o özelliği bilmiyordum şimdi gezinirim sağ olun teşekkürler

piyasası o fiyatta zaten. sorun olacağını sanmıyorum
sağ olun

şuanda da samsung ileride de s23 ultra vs düşünüyorum, samsungdan devam

lila rengini hepsiburada satıyor 3k ama rengi çok hoş değil beyazı ve siyahı 4k zaten uçurum var biraz
Buds 2 ve buds 2 pro kullandım hocam bütçe varsa buds 2 pro öneririm.
Ses kalitesi daha iyi direkt belli oluyor aynı şekilde gürültü engelleme özelliği de çok daha başarılı

lila rengi bozar mı ya acaba

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-buds-2-bluetooth-kulaklik-green-sm-r177nzgatur-p-HBCV00000LG8N9?magaza=KırmızıElma
galaxy buds 2 almak istiyorum fakat satıcı kırmızı elma güvenilir midir, replika ürün gönderir mi acaba deneyimi olan veya bilgi sahibi olan var mı? ayrıca ürün kendi sitesinde 2200 lira vatanda 2000 lira burada 1400 lira.
amazonda aynı fiyata varken hp kim oluyor

bitmiş, al kırmızıdan sorunlu satıcıya benzemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,910
Üyeler
187,587
Son üye
lewro