VakıfBank IBAN ile ininal'e para gönderirken referans numarası yazmayı unutmak

emre24232

80+
Reaksiyon skoru
23
VakıfBank kartı ile ininal kartına havale yoluyla para gönderecektim ancak açıklamaya referans numarası yazmayı unuttum. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ancak en yakın şubeden halledebilirsiniz dedi. Beklersem kartıma para iade olur mu? Yoksa en yakın şubeye gidip paramı iade ettirmeli miyim?

VakıfBank kartı ile ininal kartına havale yoluyla para gönderecektim ancak açıklamaya referans numarası yazmayı unuttum. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ancak en yakın şubeden halledebilirsiniz dedi. Beklersem kartıma para iade olur mu? Yoksa en yakın şubeye gidip paramı iade ettirmeli miyim?
beklemeden şubeye git garanti olsun hocam paraya çökerler şimdi bunlar güven olmaz

İade olması lazım olmazsa th başvurursun. Her türlü haklısın cünku yazilmamis halinde geri iade edilecek diye belirtiyorlardi.

Biraz bekle nasıl olsa işlem geçmişinde duruyor belgeli. İade olmazsa gidersin.

İade olması lazım olmazsa th başvurursun. Her türlü haklısın cünku yazilmamis halinde geri iade edilecek diye belirtiyorlardi.
Tamam yarına kadar beklemeyi düşünüyorum ilk defa ininal kartına para gönderiyorum açıklamaya referans kodunu yazmak yerine alışkanlıktan sadece "hhhhhh" yazdım :D

Bende hadi karta para atmıştım Vakıfbanktan açıklama numara yazmadım para gönderim ama iade geldi ondada aynı mantık geri gelir

Anlamadım kim çökecekki paraya kod yazmadığı için kimseye gitmeyip iade olmuyormu
forumda görmüştüm yine adam parasını almaya çalışıyordu ondan dedim hocam banka iade vermiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,594
Üyeler
184,949
Son üye
recep Talha
Geri