Kitap önerir misiniz??

Lyrox1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Merhaba iyi gunler liseye gidiyorum kitap okuma aliskanligim hiç yok actigim gibi birakiyorum bilisim okuyurum bilgisayarla yazilimla ugrasmayi cok seviyorum bana onerebileceginiz bir okuma kitabi var mı ozellikle halk kutuphanesinden olursa sevinirim.

kitap ismi oneremem ama bende senin gibiydim polisiye romanlardan basladim ve polisiye romanlar bana kitap okumayi sevdirdi.

Agatha Christie kitaplarıyla başlayabilirsin.

John Verdon / Aklından Bir Sayı Tut

Eger oyun oynamayi da seviyorsan Witcherin 6 kitaplik seti var tavsiye ederim. Hatta ben kitaplari bitirince oyunlarina da bastan baslayip bitirecegim sirf hikaye anlaminda kitaplar ile arasindaki benzerlik ne kadar var diye kdkdkdkd

Vladimir Bartol - Fedailerin kalesi alamut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Jack London - Beyaz Diş

Okuma alışkanlığı kazanmak isteyen kişilere tavsiye ettiğimde herkesi memnun eden bir kitap gördüm o da Alper Canıgüz'den Oğullar ve Rencide Ruhlar kitabı. Serinin ilk kitabı ve oldukça akıcı, güzel bir eser.

Merhaba iyi gunler liseye gidiyorum kitap okuma aliskanligim hiç yok actigim gibi birakiyorum bilisim okuyurum bilgisayarla yazilimla ugrasmayi cok seviyorum bana onerebileceginiz bir okuma kitabi var mı ozellikle halk kutuphanesinden olursa sevinirim.
Dan Brown - Dijital Kale okumalısın.

sefiller victor hugo ben kisaltilmis halini okudum gayet iyi kitap

Geri